By_FaLCoN Amatör Çalışmaları

Konu sahibi son olarak 3072 gün önce görüldü
vlk25.png
vlk35.png
vlk3q.png
vlk4m.png
vlk51.png
vluy7.png
vluzr.png
vlkbl.png
vlkh0.png

Pekte amatör sayılmazlar (:
Ellerine,emeğine sağlık güzel olmuşlar (:

emegine saglik hepsi cok guzel :)

Nacizane bir kaç öneri ; avatarları kırparak yap,renk tonları ile çok fazla oynama ve yazı tipini avatarı geride bırakacak kadar büyük tutma,yazı rengini ise avatarın içindeki en uygun renk neyse o şekilde yap bunları yapmaya başladığında çok çok daha iyi çalışmalar yaparsın emin olabilirsin.

Ben çok beğendim ki :cici: ilk fırsatta kullanacağım bu jestin için çok teşekkür ederim :cici: yenilerini de isterim ki :dyg: :p

emegine saglik hepsi cok guzel :)

Beğenmene sevindim DenizZ

Nacizane bir kaç öneri ; avatarları kırparak yap,renk tonları ile çok fazla oynama ve yazı tipini avatarı geride bırakacak kadar büyük tutma,yazı rengini ise avatarın içindeki en uygun renk neyse o şekilde yap bunları yapmaya başladığında çok çok daha iyi çalışmalar yaparsın emin olabilirsin.

kardeşim dediğim gibi amatörüm önerilerini dikkat alacağım sen bu işin dehasısın dinleyeceğim seni kardeşim..

Yaa harıka olmusssssssss :cici: tesekkurler :) ıstek uzerıne yapıormusunuz :)

Beğenmenize sevindim teşekkürler ederim.Evet yaparım yeterki söyleyin :cici: :heyoo:

Ben çok beğendim ki :cici: ilk fırsatta kullanacağım bu jestin için çok teşekkür ederim :cici: yenilerini de isterim ki :dyg: :p

Bende cok sevindimki beğenmenize :kiki: rica ederim jest dediğin nedir ki insanların yüzünde bir tebessümü görmekten daha güzel ne varki..isteyin yenileri yaparız problem yok.. :dyg: :cici: :kiki:

Geri