Buz gibi havada yürüyüş yapmak

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Yazın iki adım atamazken, soğuk havada insana şevk geliyor.

Bu sabah fırtına sesiyle uyandım, hatta daha kötüsünü gördüğümü hatırlamıyorum bile, fenaydı. (Konum: Kartal)

Heh işte bu havada yürüyüş yapın, güzel olur. :D

Sabahın köründe uyanıp yürüyüş yapıyorum artık. Henüz soğuk değil tam kıvamında bir Akdeniz havası var.
Evet asla sabahın köründe kalkamam diyen ben artık kalkıyorum.

Buz gibi hava diyo alo, yine de yürüyecek misiniz.. delirdiniz mi

Her yerin soğuğu bir olmasa da yine de insana daha dinç hissettiriyor.

Bugün hava çok soğuk ancak güneşli de olması sebebi ile yürüyüş yapılabilir.

Su geçirmez spor veya outdoor ayakkabılarla yapılırsa sağlığa son derece faydalı spor türü diyebiliriz.
Sinüzitim azıyor ….yürüyemem ben :(
Bu ve benzer şikayetler için katmanlı giyime dikkat etmeli. Temel katmanda teri vücuttan uzaklaştıran teknik iç giysiler, orta katmanda izolasyonu sağlayan polar veya ince yün kazak, üst katmanda ise mümkünce rüzgar ve su geçirmez özelliğe sahip montlar tercih edilmeli. Kafa bölgesi için boyunluk ve kulağı kapatan bereler kullanılmalı. Masraf gibi gözüksün istemem ama herkesin evinde vardır bunlar. Sadece pamuklu veya yün olduklarına dikkat edilmeli.

Hangi hava koşulunda olursa olsun, insan sağlığına faydalı olan en iyi sporlardan biri tempolu yürüyüştür. Mümkün mertebe deniz kenarı, orman içi veya en kötü ihtimalle şehir içi yeşil alanlar tercih edilmeli.

Burun palyaço burnu gibi kızarsa da o sporr yapılacak. Paten yapmam sözzzzz

Devriye atatken yasiyorum bunu hic hos bisey degil

Bugün buz gibi bir hava ve fırtına var. Yürüyüş yapmak imkansıııız uçarsınız valla

Hasret kalacağımız döneme girdik ne yazık ki...

• Beğen
Tepkiler: ne
Yağmurda ıslanmak güzel ama buz gibi havada neden yürüyeyim )

Geri