Buz gibi havada yürüyüş yapmak

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Yağmurlu havada yürümekten çok daha keyifli olup bir süre sonra soğuğu hissetmemeye başlarsınız ve uzmanların görüşüne göre de daha fazla kalori harcanmaktadır.

Hava 0 C.
Hissedilen -3 c.
Bu soğuk hava beni sadece fırına götürür.

bu aralar cokca yapiyorum bunu. butun gun kapali steril is ortaminda calistiktan sonra, eve yakin 2. otobuse binmeyip, son yarim saati yuruyerek geciriyorum. bana cok iyi geliyo.

Akşam olur. Sabahın köründe, kargalar kahvaltısını yapmadan olmaz. Sabah gözünü açar açmaz yürüyüş, spor yapan insan cindir…

Soğuklarda mecbur kalmasam yatağımdan çıkmam, ne yürüyüşü….

makul bir süre ve her zaman olmamak kaydıyla arada kafayı sıfırlamaya yardımcı olur.

Olm bu sogukta insaatcilar napsin awk2 diyerekten adimlarimi yogunlastirip yolu bir an once bitirmeye gayret ediyorum. Skyrim yurumesinide ambiyansinida.

Termal özellik taşıyan bir spor kıyafeti ya da tişört v.s ile soğuğu zaten fazla hissetmiyorsunuz, yazın bunaltıcı sıcakta yürümeye çalışmak ise çok daha büyük zorluk ki zaten yürünmüyor.

Ohh kafa mis gibi olur. Hele ki çok stres altında kalmışsanız, zihnen çok yorulmuşsanız ya da bulunduğunuz ortam saatlerce havalandırılmamışsa ilaç gibi gelir. Şöyle burundan derin nefesler alıp yine burundan nefesi vermeli...
Yazarken bile rahatladım.: ))

Sanırım Kar yağıyor. Kar dursun, Güneş te açsın, tam gezme havası olur. Ama bu Pazar evdeyim. Sert yağıyor.

Termal özellik taşıyan bir spor kıyafeti ya da tişört v.s ile soğuğu zaten fazla hissetmiyorsunuz, yazın bunaltıcı sıcakta yürümeye çalışmak ise çok daha büyük zorluk ki zaten yürünmüyor.
Tanrim , siz zenginlerin herseye bir ekipmani olmasi...
O seyin muazzam bir aktivite oldugu anlamina gelmez!
Asfkj

Yürüyüş yapma alışkanlığı olanlar için soğuk hava olumsuz bir etken değildir, asıl sorun sıcak hava ve nem.

Geri