Büyük Tehlike Yılan Başı Yaklaşıyor

Konu sahibi son olarak 979 gün önce görüldü
İslamı öğrenmek ile ilgileniyor olsaydın cevapları ayağına getirebilirdin. Fakat senin islamda çelişki arama huyların sana cevap getirmez soru gertirir güzelim.

Adab demişken söylemeden edemeyeceğim; senin adabın benim değerlerimi ayaklar altına almaktır. Senin inançsızlığından dolayı sana saygı duyuyorken senden saygı beklemek hata mı? Yani senin istediğin inancına eyvallah dediğimde seninde benim inancıma eyvallah deyip şapka çıkarmanı beklememeli miyim yoksa?

Bu sana zor mu geliyor?

Şu an islamda çelişki aramıyorum, zira sen ve konuyu açan arkadaş birbirinizle çelişiyorsunuz.

Merak ettiğim nokta konuyu açan arkadaş başklarının inancıyla dalga geçip aşağılıyor ama sen bu islamda yok diyorsun. Sen islamda hoşgörüsüzlük olmaz diyorsun ama arkadaş konunun başlığında bile hoşgörüsüzlük saçıyor.

İkinizden birisi dini bilmiyor bu açık ama hanginiz bilmiyor onu merak ediyorum.

Soruyu tekrar soruyorum

İslam başkasının inancını sorgulamıyor ve hoş görü diniyse konuyu açan arkadaşın inançlarını aşağılaması ve sorgulaması onu günahkar ve yalancı yapar mı ?

Evet yapar diyorsan bu arkadaşımız islamı bilmiyor demektir. Hayır yapmaz diyorsan yalan söylüyor ve islamı bilmiyorsun demektir.
Evet mi, hayır mı ?

Evet mi hayır mı ?

Şu an islamda çelişki aramıyorum, zira sen ve konuyu açan arkadaş birbirinizle çelişiyorsunuz.

Merak ettiğim nokta konuyu açan arkadaş başklarının inancıyla dalga geçip aşağılıyor ama sen bu islamda yok diyorsun. Sen islamda hoşgörüsüzlük olmaz diyorsun ama arkadaş konunun başlığında bile hoşgörüsüzlük saçıyor.

İkinizden birisi dini bilmiyor bu açık ama hanginiz bilmiyor onu merak ediyorum.

Soruyu tekrar soruyorum

Evet mi hayır mı ?

İlk mesajda yazdım birilerinin hoşgörüsüzlüğünü islamın hoşgörüsüzlüğü olarak algılıyorsun diye. Onun islamı iyi bilip bilmediğini çözmek Senin maydanozluğun ile alakalı bir durum.

Anladığım kadarı ile sen cevabını almadığın bir soruyu diline pelesenk etmeye bayılıyor ve böyle üste çıktığını sanıyorsun. Buyur çık bakalım manzara nasıl orda?

Sorularının cevaplarını verirken soruda soruyoruz. Ama sen verilen cevap üzerinden Yürüyor sorulara cevap vermiyorsun. Sen bizim sorularımızı dikkate almayıp kendi sorularının dikkate alınacağını mı sanıyorsun şeftali.

İlk mesajda yazdım birilerinin hoşgörüsüzlüğünü islamın hoşgörüsüzlüğü olarak algılıyorsun diye. Onun islamı iyi bilip bilmediğini çözmek Senin maydanozluğun ile alakalı bir durum.

Anladığım kadarı ile sen cevabını almadığın bir soruyu diline pelesenk etmeye bayılıyor ve böyle üste çıktığını sanıyorsun. Buyur çık bakalım manzara nasıl orda?

Sorularının cevaplarını verirken soruda soruyoruz. Ama sen verilen cevap üzerinden Yürüyor sorulara cevap vermiyorsun. Sen bizim sorularımızı dikkate almayıp kendi sorularının dikkate alınacağını mı sanıyorsun şeftali.

Okuyup anlayarak yorum yaparsan sevinirim.

Sorum zaten ilk cevabından ortaya çıktı ki oraya dönmenin bir anlamı yok.
Soru gayet açık sen mi bilmiyorsun yoksa o mu ?

İslam başkasının inancını sorgulamıyor ve hoş görü diniyse konuyu açan arkadaşın inançlarını aşağılaması ve sorgulaması onu günahkar ve yalancı yapar mı ?

Evet yapar diyorsan bu arkadaşımız islamı bilmiyor demektir. Hayır yapmaz diyorsan yalan söylüyor ve islamı bilmiyorsun demektir.
Evet mi, hayır mı ?

Evet ya da hayır diyeceksin, basit bir cevap vermekten neden kaçıyorsun anlamıyorum.

Konuyu çok iyi okudum ve sorularım gayet açık .. Nerede yazıyor yetmiş bin evliya olduğu ? Nerede yazıyor yetmiş bin evliyanın reisinin İmam Rabbani olduğu ? Ve nerede yazıyor evliyalara kalplere girme yetkisi verilip imanları kurtarma ?
Belli iyi okuduğun sana burda ne söylesek boş

Belli iyi okuduğun sana burda ne söylesek boş

Birader karşında çocuk yok senin .. 6 yaşında ki bebe bile konunun Yılbaşı kutlamalarının dinimizde yeri olmadığıyla ilgili olduğunu anlar .. Ben işin o BASİT kısmını sallamıyorum bile .. Benim dikkatimi çeken kısımları sana soruyorum sende cevap vermek yerine polemiğe gidiyorsun .. Bilmiyorsan bilmiyorum de niye uzatıyorsun ..

Güzel bir şey yapmak için neden ille de yanlış yollar seçilir! Kuran da ayetler var, peygamberimizin hadisleri var .. Ecnebilerin adetleriyle ilgili paylaşırsınız bunları herkes istifade eder olur biter ..

Okuyup anlayarak yorum yaparsan sevinirim.

Sorum zaten ilk cevabından ortaya çıktı ki oraya dönmenin bir anlamı yok.

Soru gayet açık sen mi bilmiyorsun yoksa o mu ?

Evet ya da hayır diyeceksin, basit bir cevap vermekten neden kaçıyorsun anlamıyorum.

Çok baydın ya hacı.
Kaçıyorum ben çok. Çok korktum ya :))

Sen akıllısın biz aptalız tamam. Bu yeterli mi sana?

Çok baydın ya hacı.
Kaçıyorum ben çok. Çok korktum ya :))

Sen akıllısın biz aptalız tamam. Bu yeterli mi sana?

Halen anlamamakta diretiyorsun ben sana böyle bir yakıştırma yapmadım.
Basit bir soru sordum cevap vermemek için kaç sayfadır saçmalıyorsun.
Lütfen yapma komik duruma düşüyorsun, soruma cevap ver konuyu kapatalım.

Halen anlamamakta diretiyorsun ben sana böyle bir yakıştırma yapmadım.

Basit bir soru sordum cevap vermemek için kaç sayfadır saçmalıyorsun.

Lütfen yapma komik duruma düşüyorsun, soruma cevap ver konuyu kapatalım.

Komik :))
Amaç bu değil mi hacı:)
Anlayamadın mı seni başımdan def ettikçe kene gibi yapışıyorsun. Yok o sülük müydü? Evet öyle olsun bence:)

beyler sakinleşelim , bu video bi nebzede olsa gerilimi düşürür umarım , yılbaşı haram olabilir ama güzel bakmak sevaptır , buyrun efenim santa claus u birde bu versiyonda izleyelim

[YOUTUBE]rUXjPSKqq-g[/YOUTUBE]

Komik :))
Amaç bu değil mi hacı:)
Anlayamadın mı seni başımdan def ettikçe kene gibi yapışıyorsun. Yok o sülük müydü? Evet öyle olsun bence:)

İste böyle özüne dönüp besleme sözlerle karşıma gelmemeni rica ediyorum.

Başkalarına saygı ve islamda hoşgörü mü demiştin ?
Senden de anlaşılacağı gibi inandığın dinde hoşgörü sadece aynı fikirde olduğunuzda geçerli ki bu da en kibar haliyle ezber yapmaktır.

Geçmiş olsun.

Geri