Büyük Tehlike Yılan Başı Yaklaşıyor

Konu sahibi son olarak 980 gün önce görüldü
Dolar uçmuş, benzine mazota zam, aldığımız yiyeceğe, giydiğimiz kıtafete zam, işsizlik gün giderek büyüyor, cari açık rakamı ülkenin metrekaresini katlamış, insanlar sabah akşam şükredip bütün gün söverek bir şekilde yaşamını devam ettirmeye çalışıyorlarken birileride don kişot gibi noelle savaşıyor.

Yahu arkadaş bu ülkede kaç kişi noel denen zımbırtıyı kutluyor ? 10 000 ? 20 000 ? kutlayıpta ne yapıyor ?

Milletin beyni yok fikri var, yılbaşı gelsin noel kutlayanlara giydireyim, 23 nisan gelsin dünyanın ilk çocuk bayramıını kutlatan Ataya giydireyim, 10 kasım gelsin zulüm bitti diyeyim. la fontaine masalı yaşıyoruz sanki de kalkmış bu saçma şeylerle uğraşıyoruz.

Sözde İslam savunucusu Allah yolcusu ama yazılanlara bakıyorsun, insanları korkutarak, forumda her yazılana cevap verip laf sokarak bir şeyler ispatladığını sanıyor.

Yahu gösteriş müslümanı olmayın, İki cümle kopyalayıp yapıştırdığınızda kendinizi çok bir şey biliyor, kesin doğru benim diye düşünmeyin. egonuzu yıkın.

Hz. Allah insanı son nefesini verdikten sonra sorguya alırken, sakın kendinizi üstün görmeyin !

Komiklik vesselam..

Tombala dönek mi gençler. Finalde şişe çeviririk

Bu sözler benim içinde mi geçerli genellikle birileri hakaret vari bir söz söylerse cevap vermiyorum epey sevenim var laf söylemek için sırada bekliyorlar

futbolcu biz sana demedik mi adamları rahat bırak istedikleri gibi yorum yapsınlar canları istiyorsa hakaret etsinler yazıyı koy gerisini bırak

Yıl basına yılan basi der ustune islam baris ve hosgoru dini dersin. Gel gelelim piyango bileti alır bir ocakta ise cagiran patronuna demedigini birakmazsin.
Sonra onlar kurban bayramina laf ederse demedigini birakmazsin.
Ozetle insanlarin sukran gunu yada yilbasini kutlamasi seni ilgilendirmez. Rahatsiz oluyorsan erkenden yatar uyursun.

Yıl basına yılan basi der ustune islam baris ve hosgoru dini dersin. Gel gelelim piyango bileti alır bir ocakta ise cagiran patronuna demedigini birakmazsin.
Sonra onlar kurban bayramina laf ederse demedigini birakmazsin.
Ozetle insanlarin sukran gunu yada yilbasini kutlamasi seni ilgilendirmez. Rahatsiz oluyorsan erkenden yatar uyursun.

Bir inanca mensup bireyin hoşgörüsüzlüğünü o inancın hoşgörüsüzlüğü olarak algılamak senin hoşgörüsüzlüğün olabilir.

Kişilere tahammül ediyorda inançlara tahammül edemiyorsun

Bir inanca mensup bireyin hoşgörüsüzlüğünü o inancın hoşgörüsüzlüğü olarak algılamak senin hoşgörüsüzlüğün olabilir.

Kişilere tahammül ediyorda inançlara tahammül edemiyorsun

Bu konuyu bir kisi soyleseydi benim hosgorusuzlugum olabilirdi. Ama her yil basinda ayni hosgorusuzlugu cok fazla hosgorusuzden duyunca bu hosgorusuzlugu bir insncin hosgorusuzlugu olarak algilayip yazmak cok dogal durumdur.

Inaclara hosgoru demisken konuyu tekrar okur musun ?

Bu konuyu bir kisi soyleseydi benim hosgorusuzlugum olabilirdi. Ama her yil basinda ayni hosgorusuzlugu cok fazla hosgorusuzden duyunca bu hosgorusuzlugu bir insncin hosgorusuzlugu olarak algilayip yazmak cok dogal durumdur.

Inaclara hosgoru demisken konuyu tekrar okur musun ?

Gözleri yaşlı bırakınca seni böyle oluyor demekki!
İnsanların bakış açıları mı değiştirecek bir dinin hoşgörüsünü. Merak ediyorsan söyleyeyim hacı bumbala; islam dini hoş görüsüzlüğü hoş görmez! Yani senin sadece islama olan düşmanlığını hoşgörmüyor.

Senin mücadeleni ise içinde seni kemiren tahammülsüzlüğüne veriyorum. Yinede takdir ediyorum bu Azmini.

Gözleri yaşlı bırakınca seni böyle oluyor demekki!
İnsanların bakış açıları mı değiştirecek bir dinin hoşgörüsünü. Merak ediyorsan söyleyeyim hacı bumbala; islam dini hoş görüsüzlüğü hoş görmez! Yani senin sadece islama olan düşmanlığını hoşgörmüyor.

Senin mücadeleni ise içinde seni kemiren tahammülsüzlüğüne veriyorum. Yinede takdir ediyorum bu Azmini.

Din sen ve senin gibiler inaniyor diye vardir. Adi ustunde inanc yani inanmaktan gelir.

Islam hosgorusuzlugu kabul etmiyorsa konuyu acip hstiyanligi ve diger dinleri asagilayan bu arkadasimiz gunahkar ve yalanci mi oluyor ?

Din sen ve senin gibiler inaniyor diye vardir. Adi ustunde inanc yani inanmaktan gelir.

Islam hosgorusuzlugu kabul etmiyorsa konuyu acip hstiyanligi ve diger dinleri asagilayan bu arkadasimiz gunahkar ve yalanci mi oluyor ?

İşte onu diyorum bende. Tahammül edemiyorsun.

Bu arkadaşın Ne yazdığını okuma gereği duymadım. Ama hiçte başka bir dinim Şükran gününü aşağıladığı Yok. Yıl başı herhangi bir dinin Şükran günüde değildir

İşte onu diyorum bende. Tahammül edemiyorsun.

Bu arkadaşın Ne yazdığını okuma gereği duymadım. Ama hiçte başka bir dinim Şükran gününü aşağıladığı Yok. Yıl başı herhangi bir dinin Şükran günüde değildir

Okuma geregi duymadin yani okumadin be sadece benim yazdiklarimi elestirip islam hosgoru dinidir diyebiliyorsun.
Yani ne yaptigini kendinde bilmiyorsun.

Simdi tekrar soruyorum, islamin hosgoru dini oldugunu soyluyorsun. Diger dinleri asagilayarak dalga gecen hosgorusuz olan bu arkadas gunahkar bir yalanci midir?

Okuma geregi duymadin yani okumadin be sadece benim yazdiklarimi elestirip islam hosgoru dinidir diyebiliyorsun.
Yani ne yaptigini kendinde bilmiyorsun.

Simdi tekrar soruyorum, islamin hosgoru dini oldugunu soyluyorsun. Diger dinleri asagilayarak dalga gecen hosgorusuz olan bu arkadas gunahkar bir yalanci midir?

Tabi şimdi göz ile okumak zor senin için bunun farkındayım. O yüzden gider borusunun sesini duyabiliyorum.

Ve gelelim sorduğun soruya; islam bir insanın suçlu gibi sorgulayabilecek bir inanç değil. Sen peki bir avukat mısın islam düşmanlarının?

yılbaşını zikir çekerek kutla müslüman! gavurun oyununu boz..ha bu arada biraz daha dolar boz

Tabi şimdi göz ile okumak zor senin için bunun farkındayım. O yüzden gider borusunun sesini duyabiliyorum.

Ve gelelim sorduğun soruya; islam bir insanın suçlu gibi sorgulayabilecek bir inanç değil. Sen peki bir avukat mısın islam düşmanlarının?

Bu arkadaşın Ne yazdığını okuma gereği duymadım.

Bu senin mesajından alıntıdır, okumadın gelip okumadıkların üzerinden yorum yapıyor ve beni okumamakla itham ediyorsun.

Verdiğin cevap değil geçiştirmedir ve sorumu yineliyorum.

İslam başkasının inancını sorgulamıyor ve hoş görü diniyse konuyu açan arkadaşın inançlarını aşağılaması ve sorgulaması onu günahkar ve yalancı yapar mı ?

Evet yapar diyorsan bu arkadaşımız islamı bilmiyor demektir. Hayır yapmaz diyorsan yalan söylüyor ve islamı bilmiyorsun demektir.

Evet mi, hayır mı ?

Bu senin mesajından alıntıdır, okumadın gelip okumadıkların üzerinden yorum yapıyor ve beni okumamakla itham ediyorsun.

Verdiğin cevap değil geçiştirmedir ve sorumu yineliyorum.

İslam başkasının inancını sorgulamıyor ve hoş görü diniyse konuyu açan arkadaşın inançlarını aşağılaması ve sorgulaması onu günahkar ve yalancı yapar mı ?

Evet yapar diyorsan bu arkadaşımız islamı bilmiyor demektir. Hayır yapmaz diyorsan yalan söylüyor ve islamı bilmiyorsun demektir.

Evet mi, hayır mı ?

Dingil var arabalarda kullanılır. Bazen aks deriz. İşte sen o görevi görüyorsun şu anda.

Sen sorularıma cevap veriyor musun ki sana cevap vereyim öğretmenim. Aynaya bak önce sen. İslam inancını ağzına alırkende ağzını temiz suyla çalkala!

Dingil var arabalarda kullanılır. Bazen aks deriz. İşte sen o görevi görüyorsun şu anda.

Sen sorularıma cevap veriyor musun ki sana cevap vereyim öğretmenim. Aynaya bak önce sen. İslam inancını ağzına alırkende ağzını temiz suyla çalkala!

Evet mi, hayır mı ?

Basit bir evet hayırdan sonra her sorunu seve seve cevaplarım ama tartışma adabına göre önce soruma düzgün ve net bir cevap vermen gerek.

Basit bir evet hayırdan sonra her sorunu seve seve cevaplarım ama tartışma adabına göre önce soruma düzgün ve net bir cevap vermen gerek.

İslamı öğrenmek ile ilgileniyor olsaydın cevapları ayağına getirebilirdin. Fakat senin islamda çelişki arama huyların sana cevap getirmez soru gertirir güzelim.

Adab demişken söylemeden edemeyeceğim; senin adabın benim değerlerimi ayaklar altına almaktır. Senin inançsızlığından dolayı sana saygı duyuyorken senden saygı beklemek hata mı? Yani senin istediğin inancına eyvallah dediğimde seninde benim inancıma eyvallah deyip şapka çıkarmanı beklememeli miyim yoksa?

Bu sana zor mu geliyor?

Niye yılan? Yılanın ne suçu var? Yılanlar ve kediler olmasaydı, fareler Dünyayı işgal ederdi. Yılana haksızlık yapılıyor. Doğal dengede yılan olmazsa olmaz bir canlı.

Konuyu iyi oku öyle cevap ver ..sözü başka yerlere çekmeyelim...

Konuyu çok iyi okudum ve sorularım gayet açık .. Nerede yazıyor yetmiş bin evliya olduğu ? Nerede yazıyor yetmiş bin evliyanın reisinin İmam Rabbani olduğu ? Ve nerede yazıyor evliyalara kalplere girme yetkisi verilip imanları kurtarma ?

Geri