Büyüdüğünüzü anladığınız an?

Konu sahibi son olarak 3840 gün önce görüldü
Bira 3 lira 25 kuruştan 11 liraya çıkınca büyüdüğümü ve büyürken de geçirdiklerini anladım...​

Askerlik şubesinden bir davetiye gelince, hayatımda bir şeylerin değişeceği hissini yaşadım. O kadar kötü olacağını beklememiştim. Hür ve gamsız bir hayat sürerken, birden her şeyin yasak olduğu bir ortamda buldum kendimi. Sonrasında hiç bir şey eskisi gibi olmadı. Karakterim bile değişti.

hayatta ki tek kimsemi kaybettigimi dusundugum icin dunyanin bir ucuna kactim
"New York JFK - International Airport" tam yedi saat bekledim gelecegini sandigim kisiyi
sonra hangi yone gidecegimi bilmeden bir taksiye bindigimde buyudugumu anladim
insan kimsesiz kaldiginda buyuyor, yalniz kaldiginda degil!

Sade soda içmeyi sevince falan

• Hehe
Tepkiler: ne
Sevdiğim insanların birer birer hayatımdan sonsuzluğa uğurlandığını gördüğümde.Hele ki birisi hala var gibi.O acılara rağmen hayatın durmadığını, bir süre sonra kaldığın yerden devam etmek zorunda olduğunu fark ettiğimde.bir de aynaya bakıp sakallardaki beyazları, saçlardaki değişimi görünce...Biraz daha gençken kalabalıkların içinde insan kendini hiç yalnız kalmayacak sanıyor. Sonra zaman geçiyor. Tek başınalıkla tanışıyorsun. Hatta bazen onunla yaşamayı öğreniyorsun.İşte o zaman anlıyorsun. Yaş almak başka şeymiş, büyümek başka.

Büyüdüğümü yılların geçmesiyle değil, anne olduğum gün anladım. Çünkü o gün artık sadece kendim için değil, bir başkasının gülüşü, hayalleri ve geleceği için de yaşamaya başladım. Anne olmak, insana bir çocuğu büyütürken aslında kendi kalbinin de büyüdüğünü öğretir

Ben 20 yaşında olarak doğmuşum

Geri