Buyrun lütfen.

Konu sahibi son olarak 2991 gün önce görüldü
Merhaba sevgili forum sakinleri yine saçma sapan nickler ve ifsalara devam eden gerizekalilar ve hasta ruhlar hariç hepinize iyi bayramlar iyi tatiller.

Azıcık tatil fotoğrafları paylaşmaya geldim gidicem :asd:

Size bir kaç guncuklu Fethiye Göcek bodrum Marmarisli tatil fotoğrafları paylasabilirim. Şimdiden sorry not sorry diyorum : )

Ve Fethiye kayakoy den başlıyorum 17. Y.Y dan kalma terk edilmiş bir rum köyu muazzam güzel en güzel gün batımı izlenilen ve bir o kadar da urkunc sessiz ıssız bi yer siz bana bakmayın ben gezdim karış karış. Ama tavsiye ederim görün mutlaka yolunuz düşerse.

QQ76pV.jpg

Bu da gün batmak üzere iken arkadaşın hadi gidelim ısrarı ile bir kez cekebildigim güneşli fotograf. İnSan kendisini zamanda kaybolmuş gibi hissediyor burada bir de hafif bi müzik eşliğinde dolaşın pls. Ben öyle yaptım çok iyi geldi.
nEWXZa.jpg

Sırada ki fotoğrafım kelebekler vadisinden Ben hayatımda hiç bu kadar dağlık alan ve bu kadar şirin bi yer görmedim desem abartmam sanırım tek kusuru kamp yapılması idi bana göre .

Tekne de ginedlneirken gözümü açtığımda dağlar ve bulutlardan başka bir şey göremiyorum . O yüzden kelebekler vadisi + Saint Nicolas adası fotoğrafları ile selam ederim.

1. Kelebekler vadisi denizi çok güzel ama daha güzel koyları gördüm
2. Vadinin içini gezmek için 6 tl oduyorsunuz ve bol yılanlı uzun bir şelale yolundan geçip Survivor yaşıyorsunuz ben şelale ye kadar yürüdüm calilarin arasında ki sese aldırış etmeden. : )))
3. Şelale fotoğrafı paylasamiyorum çünkü fotoğraflarda ben varım ama güvenin değer : p

PQry1N.jpg

Bu da Saint Nicolas koyu

VEMkBZ.jpg

Hemen peşine gittiğim bir köy daha var burada dağların arasında koy'a karışan buz gibi su da yüzüyorsunuz şu yaklaşık 11 derece ve derler ki burada yüzen 5 yaş genclesiyor:D
İlk girişte çığlık atarak yüzüyor insan sonra alisiyor deneyin kesinlikle :ask

Gelelim bir görüntüye
Burasi Fethiye Ölüdenizin yoldan görünüşü.
Belcekız plajı diye geçiyor tepenizde parasutculer gezinirken yüzüyorsunuz falan denizi hafif dalgalı ama bir o kadar da turkuaz.

Y4NY8Z.jpg

Bu da Belcekız plajından bi görüntü;

mEkQa8.jpg

Bu da paraşütler tepenizde gezinirken ki görüntüsü ki paraşüt mutlaka ölmeden önce yapımız harika ötesi bir şey ben çok sevdim. Şehrin içinde gezinneleri siz yüzerken gölgelern üstünuzden geçmesi bazı saatler kuş gibi gökyüzünde rengarenk gorinmeleri çok hostu sırf ekstrem sporlar için dahi çok ideal . Zaten dağlar yüzünden kendimi issiz adada gibi hissettim .

G30dJb.jpg

ZYE863.jpg

Bu da Göcekin inlice plajından ve itiraf ediyorum ki gördüğüm en sakin en güzel plajlarindan biriydi ki Göcek nezih ve harika bi yer ama oldukca sıcak + biraz pahali bi yer Fethiye'ye göre.
Dalaman ve Fethiye arasında kalıyor ki ben dalamani daha çok sevdiğimi söyleyebilirim Göcek in havası bana hiç iyi gelmedi aşırı bunalticiydi.

Bkz ;

VEMkWj.jpg

Bu da benden size : ))))

vZpOBm.png

Neyse çok yoruldum devamı gelecek şimdi ben başka bi bavulumu hazırlayıp yarın trabzona yol alıyorum :ask

Güzel kareler, gezmeyi biliyorsun

Muglanın heryerı cok guzel ,
Turkbuku , bodrum , Turgut reis , Fethiye , marmaris
Gayet guzel bır tatıl olmus ,
eglenmıssın baya

Harika fotoğraflar ,
Kelebekler vadisini çok merak ettim ^^

Harika fotoğraflar ,
Kelebekler vadisini çok merak ettim ^^

Saklikent Kanyonu kadar güzel değil harika bi macera orası. Bizi başta çok korkuttular Kanyonu asla bitiremezsiniz dediler karanlık mağara hafif gün ışığı çamur ve kayalar arasından zor şartlarda 2 km yuruyorsun ama ben orayı 4 saatte geçtim vücutta çeşitli curukler eşliğinde ama çok eğlendim
Ve son duzluk biraz zor olsada şelale ye ulaştım.
Kanyona hazırlık gidemedim icon video cekemdim ama içi gerçekten çok iyiydi.

Ayrıca başında fotoğrafımi tabii ki çektim onlar içinde bknz;
5YGpLl.png

Bu buz gibi su da yuzduysem sanırım 10 derece de falan yuzebuliim gibi geliyor bana :asd:

Kanyonun girişini de çektim onu da göstereyim bu arada çok ucuz 6 tl verip girip geziyorsunuz sonuna kadar gidin ama sular biraz yükselmiş Bilginize.
+ Saklıkentte zipline
Bunge jumping ve rafting yapılabiliyor ama raftingi bu sakin akıntı da pek beğenmedim açıkçası.

Diğer ikisinden en çok sevdiğim şey zipline parkuru oldu. Oldukça heyecanlıydi benim için paraşüt kadar olmasada:u1:

Bknz;

A3yZ1Q.png

Trabzonuma gidiyorsun. Doyasiya gezesin. ^_^

Teşekkür ederim ama sadece 2 gün Maçka ve sumeladan selam ederim daaa: )))

Muglanın heryerı cok guzel ,
Turkbuku , bodrum , Turgut reis , Fethiye , marmaris
Gayet guzel bır tatıl olmus ,
eglenmıssın baya

Evet çok güzel ama çok sıcak mümkün oldukça esen yerlere gitmeye çalıştım.
Gece hayatını pek sevmedigimi itiraf edeyim : p
Yabancılara hitap ediyor daha çok ve bu da hiç hosuma gitmedi. Bodrum biraz daha iyiydi gece hayatı konusunda Fethiye ye nazaran.

Samsuna yolum düşebilir haber etcem :u1:

Atakumda sasa restorant'ta olabilirim daha çok :asd:

Yabancılara hitap ediyor daha çok ve bu da hiç hosuma gitmedi. Bodrum biraz daha iyiydi gece hayatı konusunda Fethiye ye nazaran.

sasa aslında cok önemli bir mekan değil :D
bir işte canlı müzikleri var
Türkiş'te tam olarak gidip de kaybolma :asd:

sasa aslında cok önemli bir mekan değil :D
bir işte canlı müzikleri var
Türkiş'te tam olarak gidip de kaybolma :asd:

Dur şimdi gelmeden her yere bakıyorum kendime bi harita cikaricam daha bavul hazirlamaktan zaten bayilicam:bekle

Bodrumun gece hayatı cok cafcaflıdır ,
alıslık olmayanı baya carpıyor , sureklı hareketlı bır hayat var orda , gunduzler aksıne yanı merkezde bıraz sakın gecıyor ,

gumbet , bitez,halıkarnasın oralar cok saglam gece hayatına saıp :D

Bodrumun gece hayatı cok cafcaflıdır ,
alıslık olmayanı baya carpıyor , sureklı hareketlı bır hayat var orda , gunduzler aksıne yanı merkezde bıraz sakın gecıyor ,

gumbet , bitez,halıkarnasın oralar cok saglam gece hayatına saıp :D

Gumbet fena değilmiş ama bi daha ki tatilimi Voyage da geçirmeye karar verdim Akdenize gittiğimde: )

Gumbet fena değilmiş ama bi daha ki tatilimi Voyage da geçirmeye karar verdim Akdenize gittiğimde: )

Eger Antalyaya Gideceksen ,
Belekte , Otel SuSesi var ben gecen bayram ordaydım ,
cok hos bır yer ,

Yıne Lara da otellerı tavsıye ederım ,
Mesela yıne Datca tarafına gecmenıde onerıyorum ..
Gayet guzel ve hos yerler

Eger Antalyaya Gideceksen ,
Belekte , Otel SuSesi var ben gecen bayram ordaydım ,
cok hos bır yer ,

Yıne Lara da otellerı tavsıye ederım ,
Mesela yıne Datca tarafına gecmenıde onerıyorum ..
Gayet guzel ve hos yerler

Baktik ona arkadasimla bir de Belek Voyage'a baktım gecesi 750 tl cik ordan vazgeçip Antalya Rixos'a yoneldim o bize daha çok hitap ediyor :asd:

Ama aklım Göcek premium da kaldı tatilde tatil planı yaptım Antalya ya yonelecegim galiba. Datça ya gittim bu tatilde.

Havuza giremem denize plaja bakıyorum turkbuku Voyage da iyi dediler ama emin olamadım açıkçası 3 Voyage arasında kaldım böbreği satıp belektekine gitmek istiyorum aslında :D

Bir de çift girişli bir otel vardı kemer de adımı unuttum farklı oteller ama aynı kapılarda giriş yapıp yiyor iciyormussun+ alacarte için ekstra istemeyen bi yer istiyorum tavsiyelere açığım.

Baktik ona arkadasimla bir de Belek Voyage'a baktım gecesi 750 tl cik ordan vazgeçip Antalya Rixos'a yoneldim o bize daha çok hitap ediyor :asd:

Ama aklım Göcek premium da kaldı tatilde tatil planı yaptım Antalya ya yonelecegim galiba. Datça ya gittim bu tatilde.

Havuza giremem denize plaja bakıyorum turkbuku Voyage da iyi dediler ama emin olamadım açıkçası 3 Voyage arasında kaldım böbreği satıp belektekine gitmek istiyorum aslında :D

Eger hanı ben cok para vermek ıstemıyorum dersen ,

Turgut reis akyarlar tarafıan gıt , cok sakın ve muhtesem bır guzellıgı var ,
Ama param var verırım dıyorsan , Bodrumd Jumeyraydı sanırım orası var , Kervan var

Ben yanlıs hatırlamıyorsam gecen bayram cıft kısılık odada gecelıgı 700 lıradan kalmıstım

Egenın her yerı guzel , ama kumsala denıze gırıcem odaya kalmak ıcın gıdıcem dıyorsan ,Daha ucuz yollu pansıyonlar butık oteller var mesela Turkbukunde butık oteller var gecelıgı 200 lıra cıvarı

orada kalıp baska beach clupların sahıllerıne de gırıs yapabılırsın ucretsız olarak

Eger hanı ben cok para vermek ıstemıyorum dersen ,

Turgut reis akyarlar tarafıan gıt , cok sakın ve muhtesem bır guzellıgı var ,
Ama param var verırım dıyorsan , Bodrumd Jumeyraydı sanırım orası var , Kervan var

Ben yanlıs hatırlamıyorsam gecen bayram cıft kısılık odada gecelıgı 700 lıradan kalmıstım

Egenın her yerı guzel , ama kumsala denıze gırıcem odaya kalmak ıcın gıdıcem dıyorsan ,Daha ucuz yollu pansıyonlar butık oteller var mesela Turkbukunde butık oteller var gecelıgı 200 lıra cıvarı

orada kalıp baska beach clupların sahıllerıne de gırıs yapabılırsın ucretsız olarak

Ya zaten genelde öyle yapıyoruz arkadaşımla ama bu kez bir Voyage da kalalim biraz biz de yan gelip yatalim diye düşündük. Bu tatil bize hızlı geldi bende şimdi takipteyim çift kişi 750 ancak balayına gidersem veririm :asd:

Simdilik çift kişi gecelik 250 den başlayan Rixos akla yattı rezervasyon yaptiracagim daha uygunu bulamazsam arıyorum şimdilik.

Geri