Buyrun lütfen.

Konu sahibi son olarak 2999 gün önce görüldü
Ya zaten genelde öyle yapıyoruz arkadaşımla ama bu kez bir Voyage da kalalim biraz biz de yan gelip yatalim diye düşündük. Bu tatil bize hızlı geldi bende şimdi takipteyim çift kişi 750 ancak balayına gidersem veririm :asd:

Simdilik çift kişi gecelik 250 den başlayan Rixos akla yattı rezervasyon yaptiracagim daha uygunu bulamazsam arıyorum şimdilik.

Malesef ben artık tatıl planlarımı hep ıkı kısılık yapmak zorunda oldugumdan :D
sıradan otellerre gıremıyorum , Alerjısı oluyor falan fılan ..

Ama sana bır tavsıye daha vereyım , karadenıze gıt bı ara

karabuk , sınop , rıze fılan

Malesef ben artık tatıl planlarımı hep ıkı kısılık yapmak zorunda oldugumdan :D
sıradan otellerre gıremıyorum , Alerjısı oluyor falan fılan ..

Ama sana bır tavsıye daha vereyım , karadenıze gıt bı ara

karabuk , sınop , rıze fılan

Yarın yola çıkıyorum :asd:

Ama tek trabzona gıdeceksın yada samsunna :D

kapsamlı bır tur olsun
sana sınopla ılgılı tur lıstesı bıle hazırlayabılırım
genıs bır zamanda :D

Bi ayak basayim rıze ye gidicem Çamlıhemşin ordan da yayla ya çıkıcam bi temiz hava alayım.

Devamını ben getiririm mutlaka

Fotoğraflar çok güzel, eminim çok güzel vakit geçirmişsindir.
Kıskanmadım değil.)

İfşayı sevmez ama reklama bayılır. Etki kontrol edildiğinde daha bir sevecen.

İfşayı sevmez ama reklama bayılır. Etki kontrol edildiğinde daha bir sevecen.

Reklam yapacağım bir şey yok.
Niçin daha olumlu bakmayı denemiyorsun? Biliyorum senin için oldukça zor. Ama dene inan zor değil. Ya da her neyse düşünmeye devam et.

Gezmeye bayılıyorum phiobs arkadaşımızın dediği gibi reklamını yapıyorum hepiniz benim ne kadar zengin ne kadar çok gezen biri olduğumu düşünün istiyorum vs vs.

Bu arada iyi bayramlar.

Reklam yapacağım bir şey yok.
Niçin daha olumlu bakmayı denemiyorsun? Biliyorum senin için oldukça zor. Ama dene inan zor değil. Ya da her neyse düşünmeye devam et.

Gezmeye bayılıyorum phiobs arkadaşımızın dediği gibi reklamını yapıyorum hepiniz benim ne kadar zengin ne kadar çok gezen biri olduğumu düşünün istiyorum vs vs.

Bu arada iyi bayramlar.

Dört temel düşünce becerisi arasından en önemli gördüğüm, en fazla geliştirmeye çalıştığım beceriyi kenara koymamı istiyorsun. Bu bir olumsuzluk değil bence. İnsanların zengin olduğunu düşünmeleri için fazla çaba harcadığın zamanlara tanıklık ettim.

Sahi profil fotoğrafın, burada yer alan fotoğraflar, karşıt eylemleri kötülemeler nasıl anlaşılmalı?
Sır olmasını istediğin konuyla kurduğum bağdaşımı bilahare paylaşırım.

Dört temel düşünce becerisi arasından en önemli gördüğüm, en fazla geliştirmeye çalıştığım beceriyi kenara koymamı istiyorsun. Bu bir olumsuzluk değil bence. İnsanların zengin olduğunu düşünmeleri için fazla çaba harcadığın zamanlara tanıklık ettim.

Sahi profil fotoğrafın, burada yer alan fotoğraflar, karşıt eylemleri kötülemeler nasıl anlaşılmalı?
Sır olmasını istediğin konuyla kurduğum bağdaşımı bilahare paylaşırım.

Olur beklerim.

Geri