Bütün Forumun Üyeleri, Birleşin!

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar yapmayın.
hiç mi malumatın olur olmaz konularda sağa sola sataşmasını özlemediniz, herkese kamki diye hitap edip gönüllerde yer etmiş şu insanı, kimsenin izlemediği, tv8 sinema akşamlarında bile yayınlanmayan filmleri paylaşmasını özlemediniz.

elinize vizdanınıza koyun.

Kgdk5L.gif

Her gün konu açıyorsunuz, bir sonuçta alamıyorsunuz, boşu boşuna uğraşmayın bence banlanan banlanmış :)

Ilk sonucu receple aldık ya adamı suresiz banlamışlar di recep siz forumu neyleyim

gözdağı vermek için banlanmadı mı zaten, açılacaktı bir kaç güne onun banı, en azından ben öyle biliyorum..

malumat'ın olayı farklı biraz..

yani bu demek oluyor ki kuzum üyelerin istegine ve ragbete göre banlari aciyor mu yöneticiler?

Yoo recep Haksız yere bi yanlış anlaşılma sonucu banlandi o yüzden.

Ayrıca serkan da saçma bi sebepten banlandi.
Konu dışı post atmak. Bu makul bi sebep değil bence.
Malumatfurus da kimseye hakaret etmedi bence alenen recep ve oggy e p.c diyen biri bile banlanmamisti. Farkında misin ?

Recep'in durumu farklı idi; konu açtınız diye açılmadı banı.

Yoo recep Haksız yere bi yanlış anlaşılma sonucu banlandi o yüzden.

Ayrıca serkan da saçma bi sebepten banlandi.
Konu dışı post atmak. Bu makul bi sebep değil bence.
Malumatfurus da kimseye hakaret etmedi bence alenen recep ve oggy e p.c diyen biri bile banlanmamisti. Farkında misin ?

Bu konuya yorum yapmayayım dedim ama herkes kendine göre işte haklı bi sebep sunuyor. Size göre saçma başkalarına göre haklı sebepler. Black içinde haksız yere ban yediğini düşünen var.
Bu durumda nolcak peki?

Bu konuya yorum yapmayayım dedim ama herkes kendine göre işte haklı bi sebep sunuyor. Size göre saçma başkalarına göre haklı sebepler. Black içinde haksız yere ban yediğini düşünen var.
Bu durumda nolcak peki?
Süresiz banlamak doğru mu Beyza?

Yönetimden elininizi kolunuzu çekseniz hiçbir sorun oluşmayacak, oh ne ala yönetimde tanıdığın varsa, üyeleride arkama alırsam banı kaldırtırım düşüncesi var.. geçiniz bu işi..

serkan haketti, konudışı post atıyordu sürekli, ben 3 gün değil 1 hafta verirdim :D
malumatta sürekli tartışmalara giriyordu, ortamı geriyordu, herşeyi ti'ye alıyordu süresiz banlanmasını doğru buluyorum ben..

Süresiz banlamak doğru mu Beyza?

Ben karışmıyorum serap bu konudaki fikrimi söylemicem.
Benim demek istediğim çok farklı.
Sizi için yanlış olan başkalarına doğru, başkaları için doğru olan sizin için yanlış.
Böyle herkesin isteği yerine getiremez adminler.

malumat'ın tartışmalara girip ortamı germesi süresiz ban sebebi ama black'in yüksel'e "köpek" demesi iki hafta. :)

Daha önce ki konuya açıklama yapmıştım. madem tekrar açıldı bende tekrar belirteyim.
Forum üzerinde anketle yada birilerinin isteği üzerine ban açılmıyor. şu kadar kişi banı aç dedi banı açılmalı gibi bir gerekçe yok.
Forum üzerinde haksız yere ban atıldığını düşünüyorsanız bunu yönetime bizzat bildirmeniz şikayetinizi dile getirmeniz için sizlere hak tanınıyor.
Konunun daha fazla uzamaması için kilitliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri