Bütün Forumun Üyeleri, Birleşin!

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sevgili forumdaşlar,

Son günlerde forum içerisinde yaşanan gerilimlerden ötürü bazı arkadaşlarımız banlanmış ve bazı arkadaşlarında postlarının silindiğini gözlemliyorum.

Elbette forum içinde kurallar gereklidir. Gerektiğinde banlama da yapılabilir ve konuya göre post de silinebilir.

Ancak ban yiyen forumdaşlarımız süresiz banı haketmedi tıpkı silinmesi saçma olan bazı post'lar gibi...

Forum yönetiminin bu tavrından fazlasıyla kaygılıyım ve forum yönetimine itidal çağrısında bulunuyorum.

malumatfuruş ve aeigshjalmur mahlaslı arkadaşlarının banlarının kaldırılmasını talep ediyorum.

Hepimiz aegishjalmuruz!
Hepimiz malumatfuruşuz!

Forumdaşlarımdan bu talebimi desteklemelerini rica ediyor ve avatarlarının banlar kaldırılana kadar aşağıdaki avatar ile değiştirilmesini rica ediyorum.

xG61kV.jpg

Ben o iki şahsı tanımadığım için yorum yapamayacağım Hacı. Başkalarını bilmem ama, benim adıma söz sahibi olmamanızı istirham ediyorum sizden.

Saygılarımla,

aegishjalmur'un banı 7 saat sonra acilcak isyana gerek yok diyer arkadası tanımıyorum :)

Dayı Bizim adımıza konuşmazsan iyi olur. Kimse durduk yere ban yemez.

Saygılarımla

Sloganım bu kardeşim. Bu sloganı sahiplenmek zorunda değilsiniz. Nasıl ki benzer slogan ilk ortaya çıktığında sahiplenmeyenler de olduysa bu da öyle. Saygılar.

Destekliyorum, ama avatarımı değiştirmem, bu arada oylar TKP'ye!

Arkadaş demiş ki, "forumda bazı hatalar görüyorum ve yöneticilere itidal çağrısı yapıyorum, bu konuda da desteğinizi bekliyorum." Eğer sizin adınıza konuşmuş olsaydı, desteğinizi bekliyorum demezdi. Ne mesaj vermeye çalıştğınızı anlamadım açıkçası, ilgi çekmeye mi çalışıyorsunuz? Madem konuyla alakanız yok, niye özellikle girip, fikir beyan ediyorsunuz?

her insanın geçtiği psişik dar boğazları olur, aegishjalmur diğer arkadaşlar banlandığında tepkisini koymuştu özledim de ben açıkçası. malumatı da açın gelsin garibim, fizylere vermiş kendini müzik çalıyo elaleme.

tşk.

Foruma komunizm geldi sandım bi an:D

Malumatfurus un ban i kaldırılsın evet suresiz ban çok saçma ve o kız bunu hak etmiyor:/:/

aegishjalmur'un banlanma sebebini öğrenebilir miyim? (konuyu dağıtmaması açısından pm'le de bilgilendirebilirsiniz.)

"Eğer bu zatlar suçluysa o zaman ben de suçluyum." (sağ kalan türkücü terk)

Desteklemiyorum.Banların kaldırılmaması gerektiğini düşünüyorum.

tatava yapma malumat'a bas geç! ortamlarda "ben banları destekliyodum" dersin.

Ayni duyarliligi black icin gostermediginiz icin bende desteklemiyorum.ve suresiz degil ikisi.sadece malum suresiz

Şimdi nedenleri bilmiyorum fakat arkadaşların banlanmasına sevinmediğim gibi banın kalkması taraftarı olduğumu da belirtmek isterim.

:D:D mazlum bu hareketin biraz tanıdık geldi ama neyseki sonucu oradaki gibi olmamış. malumatsaljfkdş i tanımıyom ama mazluma göre haksız yere banlandıysa altımı imzamı atarım :T: bi avatarımı değiştirmesem olmaz mı, bence benimkisi daha güzel :D

Ben banlamaya karşıyım, kalksın banlar birleşsin halklar...

Aaaa serkan banlanmış mıııı :olamazz:
Ama nedeeenn :dusun:
Serkansız forum mu olurmuş :p neyseki süresiz değilmiiş =))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri