Burçların uyum tablosu

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Astroloji
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Yengeç evet.. hayaller yengeç hayatlar yay falan.. Allahım neydi günahım..

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Üçünde de başak var. demek ki hepsinin karışımı, o halde başak arıyorum. zaten daha önce tecrübe etmiştim.
Nerdesin Başak?

Bu tablolar yuzunden niceleri duruma kafayı takıp, oyle olmasada oyle hareket edebiliyor. Harbiden boyle seylerin insani manupile edebilmesi mumkunmu acaba. Insan biri ile tanisiyor tabloya bakip tuh ya buda degilmis diyormudur.

Bu tablolar yuzunden niceleri duruma kafayı takıp, oyle olmasada oyle hareket edebiliyor. Harbiden boyle seylerin insani manupile edebilmesi mumkunmu acaba. Insan biri ile tanisiyor tabloya bakip tuh ya buda degilmis diyormudur.

açıkçası ikizler ve aslan burçlulara ön yargıyla yaklaşıyorum. aslan o kadar değil de ikizler felaket.
ikizlerin hepsini bir adada toplayıp karantinaya almak gerekiyor diye düşünüyorum
zaten tablo da beni doğrular nitelikte. aslanla ikizleri meç etmiş hep

Cinsellik diyorum.

açıkçası ikizler ve aslan burçlulara ön yargıyla yaklaşıyorum. aslan o kadar değil de ikizler felaket.
ikizlerin hepsini bir adada toplayıp karantinaya almak gerekiyor diye düşünüyorum
zaten tablo da beni doğrular nitelikte. aslanla ikizleri meç etmiş hep
Valla tanistigim insanlara bu zamana kadar hic burc sormadim. Zaten tarihleride bilmiyorum. Ama boyle seyleri takinti yapip insanlara haksizlik eden tanidiklar gormustum.

Listemde yoksun ayrılmamız gerekiyor..

vay arkadaş her burca ayrı bir liste, ayrı bir güzelleme 12 burcun özellikleri de bu kadar iyiyse bu karaktersiz insanlar hangi burç ?

Geri