ne
Elmas Üye
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu tablolar yuzunden niceleri duruma kafayı takıp, oyle olmasada oyle hareket edebiliyor. Harbiden boyle seylerin insani manupile edebilmesi mumkunmu acaba. Insan biri ile tanisiyor tabloya bakip tuh ya buda degilmis diyormudur.
Valla tanistigim insanlara bu zamana kadar hic burc sormadim. Zaten tarihleride bilmiyorum. Ama boyle seyleri takinti yapip insanlara haksizlik eden tanidiklar gormustum.açıkçası ikizler ve aslan burçlulara ön yargıyla yaklaşıyorum. aslan o kadar değil de ikizler felaket.
ikizlerin hepsini bir adada toplayıp karantinaya almak gerekiyor diye düşünüyorum
zaten tablo da beni doğrular nitelikte. aslanla ikizleri meç etmiş hep
Listemde yoksun ayrılmamız gerekiyor..Bu tablolar yuzunden niceleri duruma kafayı takıp, oyle olmasada oyle hareket edebiliyor. Harbiden boyle seylerin insani manupile edebilmesi mumkunmu acaba. Insan biri ile tanisiyor tabloya bakip tuh ya buda degilmis diyormudur.
Birinden biri olsun artik ya dercesine.Liste kabarık
Dur sade ekleriz listeye sorun değil bir photoshopa bakarListemde yoksun ayrılmamız gerekiyor..
Hiç birinde yokk kurtarmaz..Dur sade ekleriz listeye sorun değil bir photoshopa bakar![]()
HEPSİNE eklerimHiç birinde yokk kurtarmaz..
HangisiBirinden biri olsun artik ya dercesine.
Birinden biri iste ddHangisi
Bakın o listede kimler varListe kabarık