Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
BAŞAK burcunun evi
6.Ev
Evin temsil ettikleri: Haksızlıklar evi, sağlık evi,Hint astrolojisinde köleler evi,çalışma ortamı,yoğun emek verilen konular,rutin yapılan işler
Evin yöneticisi: Merkür
Evin elementi: Toprak
Evin gücü %25
Evin doğası: Malefik (Kötücül)
Evde güçlü çalışan planetler: Mars,Satürn
Karşıt Ev: 12.Ev
Dip: Malefik evlere yerleşmiş planetler (malefik planetler hariç) zarar görürler.Bazen olumlu açılarda dahi zayıf ya da zarar verici şekilde çalışma eğilimi gösterirler.
His seciciymissin ve rehber hocan kimi sec diyosa onu seciyormussun.
Olmaz azcik hislerini decreye sok .p
Tamam o da ilgilendirmiyor mu biziEvle alakalı o burçla değil.
Tercih döneminde kendi hislerimle hareket ettim aslında.d
Tamam o da ilgilendirmiyor mu bizi
Karakteristik olarak hayır.
Genel harita önemli bir de.
BURÇLARIN YENMESİ GEREKEN HUYLARI
KOÇ: Sabırsızlık
BOĞA: Alınganlık,küsmek,lüks özlemi,bencillik
İKİZLER: Çok konuşmak
YENGEÇ: Dikkatsizlik
ASLAN: Kendini beğenmek
BAŞAK: Çekingenlik ve cesaretsizlik
TERAZİ: Gösterişten hoşlanmak
AKREP: Acımamak ve ihmal etmek
YAY: Başkalarını küçümsemek
OĞLAK: Fazla meraklılık
KOVA: İhmalcilik ve paraya değer vermemek
BALIK: Kendi değerini küçümsemek
imine terazi. kedi köpek gibiyiz ama anlaşıyoruz da. değişik bir arkadaşlığımız var.
ikizler değil bence i ih.
YAY: Zodyağın en iyimser burcudur.Vicdanlıdırlar.Enerjileri çok yüksektir,çevresindekiler zaman zaman kaçık olduklarını düşünebilir.Dobradırlar genelde sesli düşünürler. Hastayken bile gezip tozabilirler.
Yeni yerler keşfetmek onları yoğun haz verir.
Hic ikizler birinden hoslanmadim gerci. Belki de dogru kişi ikizlerdir [emoji14]Bence de ikizler değil
Kesinlikle değil
YAY
İyi yön: Vicdanlı,iyimser,hayat dolu,neşeli,kaşif ruhlu,filozof ruhlu, dingin,rahat,dobra,espritüel,maneviyata önem veren
Kötü yön: Çapkınlığa eğilim,patavatsız, sorumluluk almayı sevmeyen,ciddiyetsizliğe eğilim,aşırı iyimser,bardağın boş tarafını tamamiyle yok sayan
Bardak yüce yay federasyon başkanım, kötü yön yazma gafletinde bulunmuşlar bizim için.
Şahsen ben kesinlikle patavatsız, ciddiyetsiz, hele ki sizin boş tarafınızı yok sayma hadsizliğinde bulunduğumuzu düşünmüyorum. Bunları aslan burcuna iteleyelim mi xd
angie hadi iyisin aslan burcu + yayların kötü özelliklerini sana verdi iqizim xdValla bende dedim kötü yanlarını okurken aslan burcu mu acaba diye bence yazım hatası xd
Boşuna mı miyav diyoz :asd: