Burçlar hakkında bilgiler

S
  • Kullanıcı Simurg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Astroloji
His seciciymissin ve rehber hocan kimi sec diyosa onu seciyormussun.

Olmaz azcik hislerini decreye sok .p

BAŞAK burcunun evi

6.Ev

Evin temsil ettikleri: Haksızlıklar evi, sağlık evi,Hint astrolojisinde köleler evi,çalışma ortamı,yoğun emek verilen konular,rutin yapılan işler

Evin yöneticisi: Merkür

Evin elementi: Toprak

Evin gücü %25

Evin doğası: Malefik (Kötücül)

Evde güçlü çalışan planetler: Mars,Satürn

Karşıt Ev: 12.Ev

Dip: Malefik evlere yerleşmiş planetler (malefik planetler hariç) zarar görürler.Bazen olumlu açılarda dahi zayıf ya da zarar verici şekilde çalışma eğilimi gösterirler.​

dharma

39196748_2001759783178662_1150202438121160704_n.jpg

39066539_2003370639684243_6628489797478383616_n.jpg

imine terazi. kedi köpek gibiyiz ama anlaşıyoruz da. değişik bir arkadaşlığımız var.
ikizler değil bence i ih.

BURÇLARIN YENMESİ GEREKEN HUYLARI

KOÇ: Sabırsızlık

BOĞA: Alınganlık,küsmek,lüks özlemi,bencillik

İKİZLER: Çok konuşmak

YENGEÇ: Dikkatsizlik

ASLAN: Kendini beğenmek

BAŞAK: Çekingenlik ve cesaretsizlik

TERAZİ: Gösterişten hoşlanmak

AKREP: Acımamak ve ihmal etmek

YAY: Başkalarını küçümsemek

OĞLAK: Fazla meraklılık

KOVA: İhmalcilik ve paraya değer vermemek

BALIK: Kendi değerini küçümsemek

...​

YAY: Zodyağın en iyimser burcudur.Vicdanlıdırlar.Enerjileri çok yüksektir,çevresindekiler zaman zaman kaçık olduklarını düşünebilir.Dobradırlar genelde sesli düşünürler. Hastayken bile gezip tozabilirler.
Yeni yerler keşfetmek onları yoğun haz verir.

Bardak mükemmeliz :galp:

YAY

İyi yön: Vicdanlı,iyimser,hayat dolu,neşeli,kaşif ruhlu,filozof ruhlu, dingin,rahat,dobra,espritüel,maneviyata önem veren

Kötü yön: Çapkınlığa eğilim,patavatsız, sorumluluk almayı sevmeyen,ciddiyetsizliğe eğilim,aşırı iyimser,bardağın boş tarafını tamamiyle yok sayan

Bardak yüce yay federasyon başkanım, kötü yön yazma gafletinde bulunmuşlar bizim için.
Şahsen ben kesinlikle patavatsız, ciddiyetsiz, hele ki sizin boş tarafınızı yok sayma hadsizliğinde bulunduğumuzu düşünmüyorum. Bunları aslan burcuna iteleyelim mi xd

Bardak yüce yay federasyon başkanım, kötü yön yazma gafletinde bulunmuşlar bizim için.
Şahsen ben kesinlikle patavatsız, ciddiyetsiz, hele ki sizin boş tarafınızı yok sayma hadsizliğinde bulunduğumuzu düşünmüyorum. Bunları aslan burcuna iteleyelim mi xd

Valla bende dedim kötü yanlarını okurken aslan burcu mu acaba diye bence yazım hatası xd

Geri