buradan açınız yazan paketlerin oradan açılmaması

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
abi tadımın 180gr tuzlu çekirdeği hiçbir şekilde düzgün açılmıyor sürekli ortadan iki elimle çekip patlatıyorum @glu

bu arada ketçap mayonez ve diğer tüm paketleri açma konusunda expert sayılırım.
Abi çok şaşırdım. Ben de eşe dosta ciddili "ulan herifler ne paket yapmış sanki makasla kesiyormuşsun gibi dümdüz açılıyor" diye anlatıyordum. Gerçi bak şöyle hak veririm, kimi paketlerde paketin ağzı %70-80 seviyesine gelene kadar güzel açılıyor ama sonlara doğru yarık birden aşağı doğru iniyor ve son kısım bildiğin aşağı doğru yarılıyor. Bu akşam bir paket alıp açacağım ve gözlemlerimi bu başlık altında detaylı bir şekilde paylaşacağım.....

Abi çok şaşırdım. Ben de eşe dosta ciddili "ulan herifler ne paket yapmış sanki makasla kesiyormuşsun gibi dümdüz açılıyor" diye anlatıyordum. Gerçi bak şöyle hak veririm, kimi paketlerde paketin ağzı %70-80 seviyesine gelene kadar güzel açılıyor ama sonlara doğru yarık birden aşağı doğru iniyor ve son kısım bildiğin aşağı doğru yarılıyor. Bu akşam bir paket alıp açacağım ve gözlemlerimi bu başlık altında detaylı bir şekilde paylaşacağım.....
1712179752908.png

ben ortadan iki elle tutup yarıyorum yukardan döküp yiyorum. bu açılır kapanır kaju paketleri gibi olsa çok daha iyi olur mesela bana göre.

bazen öyle bi yarılıyor ki paketi duvara vurasım geliyor.

• Kahkaha
Tepkiler: glu
Geri