buradan açınız yazan paketlerin oradan açılmaması

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
hayata dair iç burkan, hüzünlenmemizi sağlayan birçok detaydan biridir, buradan açınızlı paketlerin oradan bir türlü açılmaması.
Küçük poşet kepçaptır, mayomez, ayran, birtakım küçümen kahvaltılıklar ve özellikle ETİ PUF, vs. vb. bir türlü açılmazlar oradan.

Eti Puf'u şipşak açan kadınla evlenilir, böylesi becerikli, hamarat olduğu âşikar bir kadın, kaçırılmamalıdır.

Hava almasın diye sağlam yapalım diyorlar ancak bu kez de açmak için çaba sarf ediyorsun.

Buradan açınız yazan paketler içinde istikrarlı olarak oradan açılabilen tek paket sanıyorum Tadım'ın 180 gramlık siyah çekirdeği. Dünyanın en buradan açınız deyip oradan açılamayan ürünü de şu sanırım,

2.png

Olur da açmayı başarırsan bu sefer de o açtığın yarık diklemesine sonsuza kadar iniyor.

Pizzacıların gönderdiği ketçap mayonezlerin de açılmamak üzere üretildiğini hatırlatalım.

Petibötler amacına hizmet ediyor kırmızı ip var çekiyorsun hemen açılıyor

1712131743065.png

Kalbinizin de buradan aciniz yazilan diye bir tabelasi vardir..
Ama hep yanlis acmaya calisiyorlardir..sonra al sana iste...kiriliyor kardesim

üretim hataları baş gösteriyor özellikle eti pufta jelatin tırnak aralığı yok ise vay haline birşey batırıp açarsın mutlaka
: P petibör kırmızı iplerde tümleşik geliyor bazen ayar ediyor

• Kahkaha
Tepkiler: ne
üretim hataları baş gösteriyor özellikle eti pufta jelatin tırnak aralığı yok ise vay haline birşey batırıp açarsın mutlaka
: P petibör kırmızı iplerde tümleşik geliyor bazen ayar ediyor
Sana da yaranılmıyor be napsın adamlar DAHA sjsssj

yosun jelatini ters değil düz kapatmayı denesene birrrrrrr uğraştırıcak : D

Ozaman el ele tutuşup Serene Serene diyoruz haydi puhahah : D

abi tadımın 180gr tuzlu çekirdeği hiçbir şekilde düzgün açılmıyor sürekli ortadan iki elimle çekip patlatıyorum @glu

bu arada ketçap mayonez ve diğer tüm paketleri açma konusunda expert sayılırım.

• Hımm
Tepkiler: glu
Kondomun ambalajini acamayan erkek drami.

Geri