Burada kız arkadaşını öpemezsin!

Konu sahibi son olarak 1016 gün önce görüldü
Toplumumuzun aynı şekilde sokakta öldürülen, şiddet gören, otobüslerde, metrobüslerde tacize, t*cav*ze uğrayan kadınlar, hayvanlar içinde böyle sesleri çıksa keşke (telefonla çekmek yerine), diğer konuyada gelirsek. Mahremiyet diye bir şey var, evet beni ilgilendirmez ama özellikle olduğu, çocukların oldugu ortamlarda bende karşıyım, gidin evinizde veya tenha yerlerde öpüşün şey yapın.

Toplumumuzun aynı şekilde sokakta öldürülen, şiddet gören, otobüslerde, metrobüslerde tacize, t*cav*ze uğrayan kadınlar, hayvanlar içinde böyle sesleri çıksa keşke (telefonla çekmek yerine), diğer konuyada gelirsek. Mahremiyet diye bir şey var, evet beni ilgilendirmez ama özellikle olduğu, çocukların oldugu ortamlarda bende karşıyım, gidin evinizde veya tenha yerlerde öpüşün şey yapın.

Boş zamanlarınızda evinizde oturmak yerine sokaklarda gezerek zabitçilik oynayabilirsiniz.

Daha ciddi yorum: Saydığınız şeyler yasal suçlar efendim, onlarla ilgilenmesi gereken, ilgilenen çeşitli organizasyonlar var. Bu konu ise yazılı olmayan kurallarla ilgili.

Sizi GPT'ye havale ediyorum: "People typically react differently when social norms are violated. Some may feel uncomfortable or upset, while others may not be affected at all. Additionally, the severity of the norm violation and the cultural context in which it occurs can also play a role in determining people's reactions."

Artık mahremiyet gibi şeyler yok, internet var. Çocukları koruyacaksan fişi çek.. :)

E ama yani doğru değil mi? Ulu orta da öpüşmeyin
Keşke bu davaryus, aynı tepkiyi Fatih'te birbirine kerkinen dayılar için de verseydi. Genç bir çift öpüşünce ortalığı karıştırırlar, dayılar birbirlerine atlar ses çıkmaz?

Geri