Burada kız arkadaşını öpemezsin!

Konu sahibi son olarak 1014 gün önce görüldü
öpmesin bir zahmet otobuste metrobuste marmarayda gerdeğe giren insanlar var
anadolu kavagına giderken vapurda ben ailemle milletin sevismesini izleyemem
yok bakmazsan görmezsin edebiyatı yapacaklar yapmasın
öyle özgürlük olmaz

Mahlas istediği tartışma ortamını bulamadı. Onu hayal kırıklığına ugratmayalim:

"Sana ne lağyn , öperim öpmem" demeliydi öteki oğlan.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Tepki doğru ya da yanlış tartışılır ama bu tür tepkiyi veren insanların erkeğin kadını öperken verdikleri tepkiyi, erkeğin kadını döverken vermemeleri orada yokmuş gibi davranmaları...o kadar çok örneği var ki.

Durumun garabetliği bir yana, senin de sevgilin olsun sen de öp. Toplum içinde abartıya ben de karşıyım da, bunu da söyleme şekli bu öküzün ki gibi olmamalı. İyi ki zamanında kick boks & thai boks lisansımı iptal ettirmişim. Böyle durumlarda sanane lan deyip seri çalışmak lazım.

Siz hala bunları konuşmaya devam edin, sonra da Ameriga bizi sömürüyor diye ağlayın.
Merak etme Amariga bunları öyle güzel sömürüyor ki, hiçbirinin ruhu bile duymuyor. Borsa dahil her yerde milleti güzel tokatlıyorlar. Ekonomi, Venezuella seviyesine doğru gidiyor toplum hala nelerle uğraşıyor?

Merak etme Amariga bunları öyle güzel sömürüyor ki, hiçbirinin ruhu bile duymuyor. Borsa dahil her yerde milleti güzel tokatlıyorlar. Ekonomi, Venezuella seviyesine doğru gidiyor toplum hala nelerle uğraşıyor?
Öyle deme, dünya liderleri büyük ekonomist reisleri var. Dünya kıskanıyor onları.

Öyle deme, dünya liderleri büyük ekonomist reisleri var. Dünya kıskanıyor onları.
Doğru kıskanıyorlar. Bizim niye böyle sömürülecek ve kafası basmayan halkımız yok, hem onları hem de buradakileri sömürürdük diyorlar. Ben dış güç olsam, Reis'ten daha kullanışlı bir ekonomist dünya lideri bulamazdım. Hele hele böyle bir halkın varlığına, Hristiyan olsa imana gelir Müslüman olurdu.

Günümüz dünyası, modern başlıklar altında gavatlık kompozisyonlarıyla dolu.

Toplu taşımada sevişeceğine onlyfans hesabı aç, aynı eylemden para kazanırsın en azından. Aptal çocuk.

Ekşi’ de yazdığım şeyi buraya da kopyalıyorum.
son yıllarda cesaretlenen mağara insanlarının böğürtüsü.

Geri