Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
HİÇBİRİ GERÇEKLEŞMEDİ BANA YAKIN...Bundan 10 Sene Sonra Kendini Nerde Görüyorsun = Belirsiz daha hayatıma yön vermedim.
Bundan 10 Sene Sonra Kendini Kimin Yanında Görüyorsun = İnşallah karım ve çocuklarımın yanında görüyorum
Bundan 10 Sene Sonra Kendini Hangi Ülkede Görüyorsun = Türkiyede yine.
Onurcan kısmet olursa seneye çalışmalara başlıyor düğün yakındırBaşlık açılalı on yıl olmuş zaten.
Sonuçları alayım. Misal Onurcan 3 çocuk yapabilmiş mi.

3 gün sonra bak sizi tekrar tongaya düşürdüm, gene Fake bir sözümü ciddiye aldınz deyip bizimle eğlenirsen alınırım ha.Onurcan kısmet olursa seneye çalışmalara başlıyor düğün yakındır
Melnur bunlari ben sana guzel dille anlattım hala aynı yerde takılı kaldın yapma da..3 gün sonra bak sizi tekrar tongaya düşürdüm, gene Fake bir sözümü ciddiye aldınz deyip bizimle eğlenirsen alınırım ha.
Millet yaşam derdine düşmüş hanımefendi de kayık turu hayalindeİmamın kayığında olurum muhtemelen.
Evet, eğleniyorum, beni fazla ciddiye almayın dedin. Ben de ondan dolayı sordum ne yani.Melnur bunlari ben sana guzel dille anlattım hala aynı yerde takılı kaldın yapma da..
Nerden nereye.anneannemlerde