Bundan 10 Sene Sonra Kendini Nerde Görüyorsun ?

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Bundan 10 Sene Sonra Kendini Nerde Görüyorsun ?
Bundan 10 Sene Sonra Kendini Kimin Yanında Görüyorsun ?
Bundan 10 Sene Sonra Kendini Hangi Ülkede Görüyorsun ?​

nezih bir bir mekanın arka tarafına gizli bölmeden yapılmış konforlu şık ve güzel döşenmiş bir ofisin içinde baba koltuğuna oturmuş ayakları masanın üstüne uzatmış sigaramı yakmış keyifle kamaradan mekanıma girip çıkanları seyrediyor olacağım

Bundan 10 Sene Sonra Kendini Nerde Görüyorsun = Belirsiz daha hayatıma yön vermedim.
Bundan 10 Sene Sonra Kendini Kimin Yanında Görüyorsun = İnşallah karım ve çocuklarımın yanında görüyorum :)
Bundan 10 Sene Sonra Kendini Hangi Ülkede Görüyorsun = Türkiyede yine.

Bundan 10 Sene Sonra Kendini Nerde Görüyorsun = izmir.
Bundan 10 Sene Sonra Kendini Kimin Yanında Görüyorsun = İnşallah eşim ve çocuklarımın yanında görüyorum (:
Bundan 10 Sene Sonra Kendini Hangi Ülkede Görüyorsun = Türkiye olsun artikin (:

Bundan 10 Sene Sonra Kendini Nerde Görüyorsun ?, çanakkalede üniversitede psikoloji uzmanı
Bundan 10 Sene Sonra Kendini Kimin Yanında Görüyorsun ?, canımdan çok sevdiğimin yanında
Bundan 10 Sene Sonra Kendini Hangi Ülkede Görüyorsun ?, türkiye işte çanakkale diyorum ya

Bundan 10 Sene Sonra Kendini Nerde Görüyorsun = Yoga üzerine olan her yerde, Victoria's ikinci sırada.:sırıt::d
Bundan 10 Sene Sonra Kendini Kimin Yanında Görüyorsun ? Kimseyle
Bundan 10 Sene Sonra Kendini Hangi Ülkede Görüyorsun ? Ya Konya ya yurtdışı (İnşallah amin.)

33 yaşında olucam şaka gibi.

Nerede olurum bilmiyorum yarını bile planlarken sabaha uyanacağımızın garantisi yok.

Evlenmis coluk cocuga karismis olablrm .d

Bu saatten sonra hayat benim için nakarat...Dün de aynı telaş bu gün de...Ha ölümü de hesaba katmakta fayda var.Orası muallak işte.

İmkanım olursa 4 çocuğum bahçeli evim mutlu yuvam rabbim nasip eder inşallah :tatlı:

evli mutlu çocuklu sağlıklı çalışan bir bayan :tatlı:

Evli, mutlu, çocuklu :p öğrenci gürültüsünden bunalmış başı şişmiş:p

Geri