Bugüne kadar size yapılan en büyük sürpriz neydi?

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
Sizi mutlu eden en büyük sürpriz neydi ve kimden geldi?

Bu dünyada en sevdiğim yiyecek irmik helvası. Beni tanıyan herkes de bilir irmik helvasına düşkünlüğümü.

Sevgiliyiz o zamanlar, sevgilim de doğum günümde irmik helvası yapmış üstüne mum koymuş getirmiş.

Pahada önemsiz, manada çok büyük bir süprizdi.

Forumdan hiç kimse büyük bir sürpriz ile karşılaşmadı galiba.:)

@climax senin karşılaştığın en büyük sürpriz neydi?
Gocagarı beylerbeyine gidelim dedi. Dolanıyoz öyle iskele yanında. "Sahilden bakması da güzel ama tekneyle boğazda turlamak daha iyi olmaz mıydı" dedi ve demirlemiş teknelerden birine atladı. Napıyon kafa yi mı yedin sen dedim. "Hadi sen de gelsene," dedi beni tekneye çekti. Aha şimdi boku yedik elalemin teknesine bindik dedim ki teknenin içinden bir grup arkadaşım "iyi ki doğdun"diye karşıladı bizi. Tekne kiralamış manyak. Önceden de eş dost kimi bulduysa doldurmuş içine :)

güzel sürprizlerle karşılaştım ama en büyüğü, @kült ablası nın istanbul'a gelmesi idi sanırım. kendisi zaten başlı başına bir sürpriz iken, @Raskolnikov u, @Slash ı, @Başak ı @ivan divandelen i tutmuş kolundan getirmiş<33 canım benim, geçirdiğim en güzel doğum günlerimden biriydi. seni, sizi seviyorum:*

Eski bir arkadaşım sevdiğim filmin baskılı not defterini alıp, içine güzel güzel notlar yazarak doğum günümde yollamıştı. Böyle söyleyince çok büyük değilmiş gibi görünse de hiç beklemediğim bir incelikti.

ben genelde sürprizleri anlıyorum, ya sevdiklerim beceriksiz ya ben çok dikkatliyim bilemiyorum ama en saçmalarından biri bahar şenlikleri döneminde arkadaşlarımla üniversiteleri dolanır keyfimize bakardık. irem derici’nin olduğu gün doğum günüme denk gelmişti, tam kadını yani… orada güzel bi sürpriz yaptıktan sonra bi de otopark kısmında ortam hazırlamışlar. konsere giderken de marketten balon alıyorlardı, niye dediğimde “sallarız ya konserde” diyorlar, bizim neslin saflığına tükürem sjsjja. ben zaten orada anladım da bozuntuya vermedim. konserden sonra arabaya giderken bir arkadaşımız fenalaşmış bi yanına uğrayıp geliyoruz dediler, grup ikiye ayrıldı. gidip dakikalarca balon şişirmişler djsjks. konfetileri de güvenliklere vermişler, beni aradıklarında gittiğim an patlatacaklar güya. arabaya varınca balonlar fırlıyor, güvenlik konfetiyi patlatamıyor diye özür diliyor, yurtlardan kızlar bağırıyor. duygulanmakla gülmek arasında bi noktadaydım… ay keşke üniversiteye ışınlansak be.

Doğum günü sürprizleri genelde çok duygusal oluyor, bence zaten insanın en önemli günü de ad günü.

amaaaa yine de beni en derinden etkileyen, güldüren ve duygulandıran sürprizler, hayatımdaki erkekler tarafından yapıldı. Biri babam ve biri de benimki. Önce babamdan bahsedeyim; bir dönem maddi olarak dar boğazdan geçiyorum, henüz ekonomist olduğum zamanlar değil jdjd dişlerimle ilgili o dönem beni aşan bir tedavim oldu. Ödedim ama çok moralim bozuk, ailemden de destek almak istemiyorum (salak olduğum dönemler) Ve fekat babam anlamış ve bana yüklü bir para gönderip dekont açıklamasına da “güzel kızımın güzel dişleri için” yazmış jdjd Benim güzel babam.

Bir diğeri de evlilik teklifi. Amasra’ya gittik, yolculuğa çıkmadan önce benimki bana pullu pantülünü giy diyip duruyor jdjd ben de buna kızıyorum, bu ne çeşit bir fantezi böyle; bir anlam veremiyorum ve yolculukta rahat giyinmek istiyorum, dağ taş dolaşacağız; çünkü biz hep dağ taş kale müze dolaşırız.:d Neyse beyaz çöreplerim, sarı spor ayakkabılarımla çıktık yola ve sonuç:

IMG_6513.jpeg

Son düzenleme:
güzel sürprizlerle karşılaştım ama en büyüğü, @kült ablası nın istanbul'a gelmesi idi sanırım. kendisi zaten başlı başına bir sürpriz iken, @Raskolnikov u, @Slash ı, @Başak ı @ivan divandelen i tutmuş kolundan getirmiş<33 canım benim, geçirdiğim en güzel doğum günlerimden biriydi. seni, sizi seviyorum:*
Yav ne gündü be… patlatılamayan konfetinin patladıktan sonra waffle pastaya “al patladık al” der gibi doluşması falanlar filanlar… çokzeldi her bi anı

Geri