-
-
-
-
Sizi mutlu eden en büyük sürpriz neydi ve kimden geldi?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Gocagarı beylerbeyine gidelim dedi. Dolanıyoz öyle iskele yanında. "Sahilden bakması da güzel ama tekneyle boğazda turlamak daha iyi olmaz mıydı" dedi ve demirlemiş teknelerden birine atladı. Napıyon kafa yi mı yedin sen dedim. "Hadi sen de gelsene," dedi beni tekneye çekti. Aha şimdi boku yedik elalemin teknesine bindik dedim ki teknenin içinden bir grup arkadaşım "iyi ki doğdun"diye karşıladı bizi. Tekne kiralamış manyak. Önceden de eş dost kimi bulduysa doldurmuş içineForumdan hiç kimse büyük bir sürpriz ile karşılaşmadı galiba.
@climax senin karşılaştığın en büyük sürpriz neydi?

Yav ne gündü be… patlatılamayan konfetinin patladıktan sonra waffle pastaya “al patladık al” der gibi doluşması falanlar filanlar… çokzeldi her bi anıgüzel sürprizlerle karşılaştım ama en büyüğü, @kült ablası nın istanbul'a gelmesi idi sanırım. kendisi zaten başlı başına bir sürpriz iken, @Raskolnikov u, @Slash ı, @Başak ı @ivan divandelen i tutmuş kolundan getirmiş<33 canım benim, geçirdiğim en güzel doğum günlerimden biriydi. seni, sizi seviyorum![]()
Süprizin iyisi kötüsü olmaz… dıttKötü sürprizleri yazabiliyor muyuz
İstiyorsan yazabilirsin elbette.Kötü sürprizleri yazabiliyor muyuz