Bugün Yeni Ne Öğrendim?

Konu sahibi son olarak 29 gün önce görüldü
ilgimi çekti bir baktım da Göbekli Tepe çevresinde taş ocağı açılma riski ve ulaşım altyapısı tehdidi gibi konular resmi olarak raporlanmış halde kayıtlarda var ama hiç de bahsedilmiyormuş yüksek sesle birileri tarafından .s.s
madem ilgini çekti, meleklere olan takıntısı nedeniyle yolu göbekli tepeye düşen andrew collins'in göbeklitepe ve tanrıların doğuşu kitabını okumanı önerebilirim :emoji_nerd:

Bu gün öğrenmedim ama sizlere çok şifalı bir bilgi vereyim… bu bilgi bizzat kalp damar cerrahının önerisidir… kalp damar sağlığı için alıç sirkesi önerdi… damarları tıkanmış lavabo gibi açarmış efendime söyleyeyim şeker hastalığından kurtarırmış……..

Alınacak çok ders yürünecek çok yol var

Aslında ne zamandır farkına vardığım ama araştırıp öğrendiğim bir bilgi önerisi var...
Günümüz insanı artık Jung dönemindeki insan değil yani yeni arketiplerden biri oluşmuş ve bazı analistlere göre:
The Simulated Self olarak adlandırılıyor o da demek ki dış onaydan oluşan, kimliğini dışarıya göre kurgulayan benlik...,
Ve bu sosyal medya sonrası ortaya çıkan ilk büyük arketip önerisi olarak yorumlanıyor

Kabağı şeritli soyunca lif dengesi daha iyi oluyormuş

Geri