-
-
-
- Çözümleri
- 2
-
-
Yeni öğrendiniz bir şey olduğunda bu başlık altından paylaşabilirsiniz...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
@Stockholm Sendromu
ve @Jose Chilavert manitoymus hadi bakim istediğiniz oldu öğrendik forumcak
forumda öbüşürken bastık klaus bize de anlatan olmadı...Aga nerden bileyim kenkslerinize anlationuz tabi bizim şimdi haberimiz oluor neyapalim.
Buda bizim ayıbımız olsun maga be
Tencergeçli kızargaçAir Fryer’ı Türkçeye “Yağsız fritöz” olarak çevirmişler. Burdaki tek sorun “fritöz”ün de Türkçe olmaması…
Üçgenden bu yana duyduğum en iyi çeviri.Tencergeçli kızargaç
ilgimi çekti bir baktım da Göbekli Tepe çevresinde taş ocağı açılma riski ve ulaşım altyapısı tehdidi gibi konular resmi olarak raporlanmış halde kayıtlarda var ama hiç de bahsedilmiyormuş yüksek sesle birileri tarafından .s.sgöbekli tepeyi içeren bölge, 1994 yılında alman arkeolog klaus schmidt'in keşfi ve sonrasında koruma girişimlerine kadar gaziantep-mardin yolu için taş ocağı olarak kullanılması planlanıyormuş lol
Dün internet radyosuyla ilgili bir takım tecrübeler edindim.
radyoyu bir broadcaster ile senkronize edebildim. böyle bir şeyin varlığından bile haberim yoktu. yapay zekadan baya beslendim bu arada.
broadcasterın dilini çözmekle uğraşırken bir çok ayar vs öğrendim.
şu an efektif bir radyo yayın konsolum ve usta bir radyocu gibi alış, kahkaha vs efektleri yapabildiğim bir duruma geldim. @Jose Chilavert