Bugün Yeni Ne Öğrendim?

Konu sahibi son olarak 29 gün önce görüldü
Yeni öğrendiniz bir şey olduğunda bu başlık altından paylaşabilirsiniz...

Bacaklarım cidden farkli bir guzelmis arkadaşıma karşıdan fotomu çek dedim ayaklarim dizkapaklarim gözüksün sadece.
İnanılmaz güzel çıkıyor delirçemmm :emoji_penguin:

2025 İslami Dayanışma Oyunları nedeniye Voleybola 3 hafta ara verilecekmiş.
hayat bitti…

Instagram'a reels atarken videoları 4K çözünürlükte ve 59,5 fps çıktı aldığınızda çözünürlüğü bozulmuyor.....

60fps aldığınızda Instagram boyutu düşürüp çözünürlüğü bozuyor.

@Stockholm Sendromu
ve @Jose Chilavert manitoymus hadi bakim istediğiniz oldu öğrendik forumcak

tumblr_inline_npp17lyJK91qe47ym_500.gifv

Gerci fazla takılmadigim için forumda.
Gözden kacirmisizdir belli etmişlerdir minik kenkslerim. Önceden elbette.
7 24 forumda online olma vakti geldi sanırım en ufak detayı kaçırmamaliyiz.

Air Fryer’ı Türkçeye “Yağsız fritöz” olarak çevirmişler. Burdaki tek sorun “fritöz”ün de Türkçe olmaması…

Eski konu başlıklarına aman diyeyim ilişme, hep yeni bir şeyler bul.

öğreniriz be ya
gün uzun
hemen panik yapmayın

göbekli tepeyi içeren bölge, 1994 yılında alman arkeolog klaus schmidt'in keşfi ve sonrasında koruma girişimlerine kadar gaziantep-mardin yolu için taş ocağı olarak kullanılması planlanıyormuş lol

Dün internet radyosuyla ilgili bir takım tecrübeler edindim.
radyoyu bir broadcaster ile senkronize edebildim. böyle bir şeyin varlığından bile haberim yoktu. yapay zekadan baya beslendim bu arada.
broadcasterın dilini çözmekle uğraşırken bir çok ayar vs öğrendim.
şu an efektif bir radyo yayın konsolum ve usta bir radyocu gibi alış, kahkaha vs efektleri yapabildiğim bir duruma geldim. @Jose Chilavert

göbekli tepeyi içeren bölge, 1994 yılında alman arkeolog klaus schmidt'in keşfi ve sonrasında koruma girişimlerine kadar gaziantep-mardin yolu için taş ocağı olarak kullanılması planlanıyormuş lol
ilgimi çekti bir baktım da Göbekli Tepe çevresinde taş ocağı açılma riski ve ulaşım altyapısı tehdidi gibi konular resmi olarak raporlanmış halde kayıtlarda var ama hiç de bahsedilmiyormuş yüksek sesle birileri tarafından .s.s

Dün internet radyosuyla ilgili bir takım tecrübeler edindim.
radyoyu bir broadcaster ile senkronize edebildim. böyle bir şeyin varlığından bile haberim yoktu. yapay zekadan baya beslendim bu arada.
broadcasterın dilini çözmekle uğraşırken bir çok ayar vs öğrendim.
şu an efektif bir radyo yayın konsolum ve usta bir radyocu gibi alış, kahkaha vs efektleri yapabildiğim bir duruma geldim. @Jose Chilavert

Evet, ben de bugün Osman'ın hala radyo programına isim bulma konusunda kararsız olduğunu öğrendim

Geri