Marla
Elmas Üye
Faydası oldu mu....salata+cacik+limonli light dardanel ton.
malumunuz 1 aydir kaderim böyle :d
Birazda basmati pirinç nasıl olur yanında 5 kaşık vs xd
benimde bi haftadır kaderimmm aynı kader xd
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Faydası oldu mu....salata+cacik+limonli light dardanel ton.
malumunuz 1 aydir kaderim böyle :d
15 günde 3,5 KGFaydası oldu mu....
Birazda basmati pirinç nasıl olur yanında 5 kaşık vs xd
benimde bi haftadır kaderimmm aynı kader xd
Süperrr...hedefin var mı15 günde 3,5 KG
ama allah var bir gram ekmek, tuz, seker degmedi.
sabah kahbalti domates salatalik iki yumurta
oglen bazen salata, yanina belki kalorisi dusuk bisey ne denk gelirse.
aksamda yazdığım öğün veya proteinli bisey..
Süperrr...hedefin var mı
Tam buğday ekmek yemiyor musun 😳 ben de bi haftada 2,5 kilo gitti nasıl oldu anlamadım sjnsns ödemde olabilir....ama açım...protein şart 🤒🙎🏻♀️
verdikten sonra almamak önemli ya 🤦🏻♀️aslında bu sağlıklı beslenme diyet filan değilde....ayy ben de istiyorum tantuniiiii bayılırımmmmmm kerebic ne 😰5-6 kg vermem yeterli olacak öyle bir problemim yok zaten, maksat önlem olsun sağlık açısından ve hayatımda ilk defa yapıyorum :d ideal kg iyidir dediler.
aslinda verdikten sonra dikkat edilirse tekrari olmuyor. ben ekmeksiz doyulabileceğini bilmiyordum öğrenince anladim oluyormus.. yine de tantuni gomüp, kerebic yiyeceğim günler yakindir@idyllic ısmarlayacak sözü var :p
şimdi diyetini yap sonrasında ödül yemegin benden :p5-6 kg vermem yeterli olacak öyle bir problemim yok zaten, maksat önlem olsun sağlık açısından ve hayatımda ilk defa yapıyorum :d ideal kg iyidir dediler.
aslinda verdikten sonra dikkat edilirse tekrari olmuyor. ben ekmeksiz doyulabileceğini bilmiyordum öğrenince anladim oluyormus.. yine de tantuni gomüp, kerebic yiyeceğim günler yakindir@idyllic ısmarlayacak sözü var :p
verdikten sonra almamak önemli ya 🤦🏻♀️aslında bu sağlıklı beslenme diyet filan değilde....ayy ben de istiyorum tantuniiiii bayılırımmmmmm kerebic ne 😰
Aşurelerde sosyeteye ayak uydurmaya başladı geçende bi abla ejder meyvesi ananas kurusu falan eklemiş.Alaya aldılar hatta tufan dada böyle yapılmıştı falan filan diye.
Aşurelerde sosyeteye ayak uydurmaya başladı geçende bi abla ejder meyvesi ananas kurusu falan eklemiş.Alaya aldılar hatta tufan dada böyle yapılmıştı falan filan diye.
Bu kadarda değil ama bazı şeyler özünde kalınca güzele güncelleme şart .p
Bu kadarda değil ama bazı şeyler özünde kalınca güzel![]()
@Myself o yediğin şey ne ? Elmalı salçalı kaşarlı bişey mi ? 🤣
Afiyet olsun 🥲yaa üff ne ablamın böyle aykırı tat tabakları oluyor ondan önüme ne gelirse sorgu soğalsiz götürüyorum: ) bu tabak da olduğu gibi tadını tam ayrıştırma yapamadığım anlarda olunca olduğu ile kalıyor bozuntuya vermiyorum: )
salçalı kaşarlı ama onlarda ayrı bir sos bandırılmış elmalı tabak mayoşomsu tatlı bir şeydi velhasıl güzel gitti : )