Di mi... Şöyle davullu zurnalı gitmek lazım...sorma, ansızın giderim diye ödüm kopuyor....
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Di mi... Şöyle davullu zurnalı gitmek lazım...sorma, ansızın giderim diye ödüm kopuyor....
nereye gidiyoruz hemşerim davullu zurnalı??Di mi... Şöyle davullu zurnalı gitmek lazım...
Evlenmeye.. Evlenmicen mi?nereye gidiyoruz hemşerim davullu zurnalı??
Beni bu halde kim ne yapsın çürüğüm hemşerimEvlenmeye.. Evlenmicen mi?
Her topal satıcının bir kör alıcısı vardır...Beni bu halde kim ne yapsın çürüğüm hemşerim
neredesin ay yüzlümakhsajhdjajdsbir KÖR alıcısı

Kardesim bu ne boyle meksikadan mi? Kopardin bunu bune boyle kardesim.Ekli dosyayı görüntüle 119159
bizim çocuklardan sebep akşamüstü bir iş kazası geçirdim ayak zedelenmesi ile atlattık, kaza vs olur dünya hali sonrasında ki sebebiyet veren kişinin ruh hali benim için önemli kardeşleriminin o anki ruh hali üzüntüsü benim için herşeye bedel olay anı bilinç altı biraz sinirden konuştum ama ona da yapacak bir şey yok ayağımı kopara bilir di bile .. neyse kardeşleriminin canı sağ olsun.. hafta başına kadar izinliyim ..
Var olsun emekçiler..
halk dilinde günahı yoktur denilmekte..
taramalı tüfek yanında halt etmiş.. arada deşarj olmakta iihtiyaç..
içmeyelim de taşamı dönelim misali: )
o zaman keyifli yarınlara , iyi varken kötüyü seçecek kadar Allahım kalbimize fesatlık vermesin bizlere..
zencefil çayıda iyi geliyor geçmiş olsun Allah şifa versinKekik içelim. Karnım ağrıyorrr