Bugün ne içsek

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Oyunları
🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
20251023_091118.jpg
bizim çocuklardan sebep akşamüstü bir iş kazası geçirdim ayak zedelenmesi ile atlattık, kaza vs olur dünya hali sonrasında ki sebebiyet veren kişinin ruh hali benim için önemli kardeşleriminin o anki ruh hali üzüntüsü benim için herşeye bedel olay anı bilinç altı biraz sinirden konuştum ama ona da yapacak bir şey yok ayağımı kopara bilir di bile .. neyse kardeşleriminin canı sağ olsun.. hafta başına kadar izinliyim ..
Var olsun emekçiler..

halk dilinde günahı yoktur denilmekte..
taramalı tüfek yanında halt etmiş.. arada deşarj olmakta iihtiyaç..
içmeyelim de taşamı dönelim misali: )
o zaman keyifli yarınlara , iyi varken kötüyü seçecek kadar Allahım kalbimize fesatlık vermesin bizlere..

çorbayı yarın içecem
şu an kahve içiyorum

Ekli dosyayı görüntüle 119159
bizim çocuklardan sebep akşamüstü bir iş kazası geçirdim ayak zedelenmesi ile atlattık, kaza vs olur dünya hali sonrasında ki sebebiyet veren kişinin ruh hali benim için önemli kardeşleriminin o anki ruh hali üzüntüsü benim için herşeye bedel olay anı bilinç altı biraz sinirden konuştum ama ona da yapacak bir şey yok ayağımı kopara bilir di bile .. neyse kardeşleriminin canı sağ olsun.. hafta başına kadar izinliyim ..
Var olsun emekçiler..

halk dilinde günahı yoktur denilmekte..
taramalı tüfek yanında halt etmiş.. arada deşarj olmakta iihtiyaç..
içmeyelim de taşamı dönelim misali: )
o zaman keyifli yarınlara , iyi varken kötüyü seçecek kadar Allahım kalbimize fesatlık vermesin bizlere..
Kardesim bu ne boyle meksikadan mi? Kopardin bunu bune boyle kardesim.
Beyzbol mu? Oynayacaksin.
Fıs mı? Zehir mi?
Carsafina zeval gelmesin kardesim. Afiyet olsun.

Kırmızı tuborg ile başladım şimdilik hafiften Carlsberg.:D

Manevi kızım Rohee'den de anlaşılacağı üzro, düşünceliyiz. Evet, fırınlanmış sebze. Bu seçim viskiyle fevkalade gitmektedir.

Ha şu bardak mı, o, büyü büyük Rafet dedeme Genoa dükü Giuseppe Maria Doria tarafından bizatihi hediye edilmiştir. Takımdır, bir de şarap şişeliği vardır.

Yaşasın Cenova. Haydi Galatasaray.

IMG_20251213_193845.jpg

Biz arıtma suyu kullanıyoruz ama isteyen belediye gazozu içerek kafa yapabilir sanıyorum.

Geri