Kurabiye Canavarı
Altın Üye
Pijama giydik, birazdan da yatağımla sevişmeye giderim herhalde.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Evet… layklardan beğen butonu bozulmayacaksa niye giydiklerini atsınlar ki…@Anna Karenina olmasa bu başlığa hayatta yazmam. bilerek beğenmiyorlar dimi anna ?
Evet… layklardan beğen butonu bozulmayacaksa niye giydiklerini atsınlar ki…
Daha gençsin takma kafana….dolaplar kıyafetle dolu ama çoğu kombin kendin için değil hikayeye atarım diye seçiliyor, bazıları şık olmak için değil yorumlarda nereden aldın sorusunu görmek için giyiniyor, moda artık tarz meselesi olmaktan çıktı etkileşim stratejisine dönüştü. kendini mutlu etmek için giyinmekten, başkalarının ekranında beğenilmek için giyinilmeye geçti. neyse başkalarının laykına ihtiyacım yok, bu yolda en başından beri beni hiç yalnız bırakmayan sevgili anna'nın bir laykı hepinizin laykına bedel ahaha !
dolaplar kıyafetle dolu ama çoğu kombin kendin için değil hikayeye atarım diye seçiliyor, bazıları şık olmak için değil yorumlarda nereden aldın sorusunu görmek için giyiniyor, moda artık tarz meselesi olmaktan çıktı etkileşim stratejisine dönüştü. kendini mutlu etmek için giyinmekten, başkalarının ekranında beğenilmek için giyinilmeye geçti. neyse başkalarının laykına ihtiyacım yok, bu yolda en başından beri beni hiç yalnız bırakmayan sevgili anna'nın bir laykı hepinizin laykına bedel ahaha !
Zaten bir tek senle ben atıyorduk sksjBen de like atıyordum, hakkımı yiyorsun…