Bugün ne giydiniz?

Konu sahibi son olarak 2805 gün önce görüldü
Evet… layklardan beğen butonu bozulmayacaksa niye giydiklerini atsınlar ki…

dolaplar kıyafetle dolu ama çoğu kombin kendin için değil hikayeye atarım diye seçiliyor, bazıları şık olmak için değil yorumlarda nereden aldın sorusunu görmek için giyiniyor, moda artık tarz meselesi olmaktan çıktı etkileşim stratejisine dönüştü. kendini mutlu etmek için giyinmekten, başkalarının ekranında beğenilmek için giyinilmeye geçti. neyse başkalarının laykına ihtiyacım yok, bu yolda en başından beri beni hiç yalnız bırakmayan sevgili anna'nın bir laykı hepinizin laykına bedel ahaha !

Son düzenleme:
Sağından solundan üfleyecek bişeyler giyinmeli su fışkırtmalı 😻😘😂😂

Son düzenleme:
dolaplar kıyafetle dolu ama çoğu kombin kendin için değil hikayeye atarım diye seçiliyor, bazıları şık olmak için değil yorumlarda nereden aldın sorusunu görmek için giyiniyor, moda artık tarz meselesi olmaktan çıktı etkileşim stratejisine dönüştü. kendini mutlu etmek için giyinmekten, başkalarının ekranında beğenilmek için giyinilmeye geçti. neyse başkalarının laykına ihtiyacım yok, bu yolda en başından beri beni hiç yalnız bırakmayan sevgili anna'nın bir laykı hepinizin laykına bedel ahaha !
Daha gençsin takma kafana….

MG-7114.jpg

Yol günlükleri gibi oldu 😀
Akla gelince çekiyorum

Ben de like atıyordum, hakkımı yiyorsun…

öf bence en güzel giyinen oydu ya aramda yok şimdi etiketlesem terso yapacak kesin yaa öfffffffff
hey dostum tarz'sın 3 evetle ugurluyoruz seni yazasım var kehkehkeh :bahar: :emoji_penguin:

Geri