Shinigami
Platin Üye
ne eksik ne fazla doğru biliyorsunuz. Moda dan pekte geri kalmış sayilmazsiniz tebrikler![]()
Bu kadarcik bilgiye sevineyim mi, uzuleyim mi bilemedim Maria
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ne eksik ne fazla doğru biliyorsunuz. Moda dan pekte geri kalmış sayilmazsiniz tebrikler![]()
Topuklu ayakkabilarin bacak boyunu kesmis. Gomlegini cok sevdim ama eteginle olmamis. yani bu gomlek senin zaten starin niye bacaklarını da actin? Yada corap giyseydin keske. Bi de saclarini at kuyrugu beklerdim. Rujunu kırmızı yerine nude kullanip dudaklarini oldurursen gozlerin daha cok on plana cikar akskdkfklfKırmızı mini etek
Siyah şifon gömlek. Yakası taş.
Siyah topuklu bilekten botlarimi giydim.
Ben icinde bi renk görmek isterdim. Bildigin bogmussun. O mini etegin altina uzun bi cizme isterdim ben. Etegin cok guzel ama ona yarasa kol bluz de olmamis. Montun sana bi beden büyük duruyo. Ama sacin makyajin cok güzel olmus ajskdkdllfSiyah yarasa kol triko
Siyah mini etek
Siyah mini bot
Grili siyahlı kaşe mont.
Topuklu ayakkabilarin bacak boyunu kesmis. Gomlegini cok sevdim ama eteginle olmamis. yani bu gomlek senin zaten starin niye bacaklarını da actin? Yada corap giyseydin keske. Bi de saclarini at kuyrugu beklerdim. Rujunu kırmızı yerine nude kullanip dudaklarini oldurursen gozlerin daha cok on plana cikar akskdkfklf
Oldu canim, sen soyleme ben gormemis olayim. Bahane kabul etmiyoruz. Ne varsa üstünde ona yorum yapıyoruz.Ama siyah çorabı nasıl gormediniz ?:s
Ben icinde bi renk görmek isterdim. Bildigin bogmussun. O mini etegin altina uzun bi cizme isterdim ben. Etegin cok guzel ama ona yarasa kol bluz de olmamis. Montun sana bi beden büyük duruyo. Ama sacin makyajin cok güzel olmus ajskdkdllf