Bugün ne giydiniz?

Konu sahibi son olarak 2758 gün önce görüldü
Gs forması ;) Kaçırır mıyım bu hafta bu fırsatı

Lacivert kazak koyu mavi bilek kot lacivert spor ayakkabı

Deri ceket, gri salaş kazak, mavi kot pantolon.

Siyah yarasa kol triko
Siyah mini etek
Siyah mini bot
Grili siyahlı kaşe mont.

Kırmızı mini etek
Siyah şifon gömlek. Yakası taş.
Siyah topuklu bilekten botlarimi giydim.

Kırmızı mini etek
Siyah şifon gömlek. Yakası taş.
Siyah topuklu bilekten botlarimi giydim.
Topuklu ayakkabilarin bacak boyunu kesmis. Gomlegini cok sevdim ama eteginle olmamis. yani bu gomlek senin zaten starin niye bacaklarını da actin? Yada corap giyseydin keske. Bi de saclarini at kuyrugu beklerdim. Rujunu kırmızı yerine nude kullanip dudaklarini oldurursen gozlerin daha cok on plana cikar akskdkfklf

Siyah yarasa kol triko
Siyah mini etek
Siyah mini bot
Grili siyahlı kaşe mont.
Ben icinde bi renk görmek isterdim. Bildigin bogmussun. O mini etegin altina uzun bi cizme isterdim ben. Etegin cok guzel ama ona yarasa kol bluz de olmamis. Montun sana bi beden büyük duruyo. Ama sacin makyajin cok güzel olmus ajskdkdllf

Topuklu ayakkabilarin bacak boyunu kesmis. Gomlegini cok sevdim ama eteginle olmamis. yani bu gomlek senin zaten starin niye bacaklarını da actin? Yada corap giyseydin keske. Bi de saclarini at kuyrugu beklerdim. Rujunu kırmızı yerine nude kullanip dudaklarini oldurursen gozlerin daha cok on plana cikar akskdkfklf

Ama siyah çorabı nasıl gormediniz ?:s

Ben icinde bi renk görmek isterdim. Bildigin bogmussun. O mini etegin altina uzun bi cizme isterdim ben. Etegin cok guzel ama ona yarasa kol bluz de olmamis. Montun sana bi beden büyük duruyo. Ama sacin makyajin cok güzel olmus ajskdkdllf

kırmızı ojelerim var o sayılmaz mı :T:
kaç puan aldım şimdi onu da diyeydin .p

canını yerim seninnnn :dyg:

bir fotoğraf yüklesem mi ki

Pijamalarımla tarlası yanmış köylü gibi oturuyorum.
Kendime geleyim güzel insana cevap yazacağım =*

Mavi çizgili gömlek.
Lacivert kısa paça pantolon.

şöyle bol uzun kollu bi kazak giydim ellerimide kazağın içine aldım bide kayfe aldım oturdum cam kenarına bi yağmur eksik hani millet yapıyoda cool oluya ya hah işte ondan yaptım yalnız ben cool olamadım aynı tinercilere benzedim

Bugun sunumum oldugu icin klasik giyindim.
Kalem etek, gomlek, blazer ceket.

Geri