Yabani
Elmas Üye
Valla bu kurşundan ağır geldi.. suratını görmekten gına geliyor bana.ne görmek nede duymak istiyorum.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çekirdek, meyve suyu…
Ne kadar insanca şeyler almışsınız.....Yine tişört. Yaza hazırlık.
Sen ne aldın Anna?Ne kadar insanca şeyler almışsınız.....
Ulan yabani ne barzo adamsın, hangisini alsan onu mu giyeceksin hep. İkisinin de giyilebilecek farklı kombinleri olur. İkisini de al dursun bir köşede. Hangisi uyarsa onu giyersin.Hangisini alayım karar veremedim.yada ikisini de mi alsam..
Ekli dosyayı görüntüle 79354
Vereceğin nasihati sii..Ulan yabani ne barzo adamsın, hangisini alsan onu mu giyeceksin hep. İkisinin de giyilebilecek farklı kombinleri olur. İkisini de al dursun bir köşede. Hangisi uyarsa onu giyersin.
Sen ne anlarsın modadan Kik’çiIkisi de cirkin.
Yabani alma.
Telaşa gerek yok en sağlamını almışsın.kaça bu meret?bugün güneş kremi aldım. umarım güzel çıkar. çünkü çok pahalılanmış. yenisini almak istemiyorum. gerçekten bu güneş kremleri beni üzüyor. ne aldın diye soran olur belki.. ben olsam net sormam da olsun ben paylaşmak istiyorum.. aha bu:
Ekli dosyayı görüntüle 79492
300 teleye aldım ama sanırım yine zamlanmış. hergün zam basıyorlar güneş kremlerine..Telaşa gerek yok en sağlamını almışsın.kaça bu meret?
Çok pahalı ya İsviçre’de üretiliyor buranın markası 400 ml 14-19 fr arası düşün300 teleye aldım ama sanırım yine zamlanmış. hergün zam basıyorlar güneş kremlerine..
uzun zamandır kullanıyorum. hatta bunun kare şeklinde olan yenisi de çıktı.bugün güneş kremi aldım. umarım güzel çıkar. çünkü çok pahalılanmış. yenisini almak istemiyorum. gerçekten bu güneş kremleri beni üzüyor. ne aldın diye soran olur belki.. ben olsam net sormam da olsun ben paylaşmak istiyorum.. aha bu:
Ekli dosyayı görüntüle 79492
gerçekten burada çok pahalı. yani yaza doğru 400 leri geçecek çoğu gibi. kısmet be yabani artık isviçreden isteriz.. gönderirsin.Çok pahalı ya İsviçre’de üretiliyor buranın markası 400 ml 14-19 fr arası düşün
kuru bi cildim var ama artık aldığım için şimdiden memnun kaldım. motivasyonumu yüksek tutup memnun kalmaya odakladım kendimi. güneşten korumazsa artık yani kırışıklıklarımın vebali bu firmanındır...uzun zamandır kullanıyorum. hatta bunun kare şeklinde olan yenisi de çıktı.
benim cildim karma-yağlıya dönük olduğu için, su bazlı bir güneş kremi olduğundan iyice emiyor. koruması da yüksek.
eğer ki cildin kuru ise daha kremsi yapıda olanları kullan, benim gibi ise şahane bir ürün uzun süre kalacaksın.