Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Vebal alacak kadar zalim değilsin.vebal aldım
solgar kullanıyorum hap formunu. ama bunun için çok iyi yorumlar vardı, denemek istedim. henüz siftah yapmadım, bir haftalık kadar hapım var. nasıl kullanıyorsun sen?Ben de kullanıyorum şu kolajen zimbirtisini 10 gündür falan. Normalde kolay kolay zorlanma bir seyleri içerken ama midemi bulandiriyor ya..
Diğeri ne?
Evet yorumlara bakarak aldım ben de ancak Solgar daha iyidir diye düşünüyorum. Annem dizleri için bir hapını kullanıyordu, hayli de pahalı bir marka.solgar kullanıyorum hap formunu. ama bunun için çok iyi yorumlar vardı, denemek istedim. henüz siftah yapmadım, bir haftalık kadar hapım var. nasıl kullanıyorsun sen?
diğeri yüz temizleme jeli. karma citler için 10/10 bir şey. şiddetle tavsiyem.
su olmak zorunluluğu yokmuş sanıyorum. hatta içecek olma zorunluluğu da. yiyecek bir şeyin içine de katabilirmişsin meyve suyu vs öyle bir şeyle denesen, ben muhtemelen öyle yapacağım…. indirimden 298’a almışım ama ekonomik boy 400ml bayağı iyi gidiyor. küçük boyu da var, ondan edinip deneyebilirsin. bence pişman olmazsın. la roche’un toniğini kullanıyorum ben de o da güzel. nemlendirici için geliyorum fotolayacağım.kssjsEvet yorumlara bakarak aldım ben de ancak Solgar daha iyidir diye düşünüyorum. Annem dizleri için bir hapını kullanıyordu, hayli de pahalı bir marka.
Suya koyup içiyorum direkt. Her sabah.
La roche'un kullanıyorum temizleme jelini memnun gibiyim ama fiyatlar uçtu iyice ya. Karma cildim benim de bunu deneyebilirim daha uygun fiyatliysa.
Nemlendirici ne kullanıyorsun?
Edit: daha pahalıymış, pü. Neyse bunu denicem.
Kıtlık mı olacak yakında 4 tişört niyeee4 tshirt , 1 pantolon ;d
Niye yuvarlak bu başka bir şey olmasınyabani türkiyeye gelirken şundan getirsene bana ya..... amazon türkiyeye göndermiyo..... burda satanlar da 2 katına satıyor...... yap bi abilik.....
Ekli dosyayı görüntüle 79169
hoparlör canım altıgen mi olacak.......... almıyosan almıyom de...... süreyyaya derim.....Niye yuvarlak bu başka bir şey olmasın