Bugün ne aldınız?

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Yarın iş yok akşama film seyretmek için birşeyler aldım..
B168955D-8093-4BFB-B275-D96C725CDEC5.jpeg

Ben de kullanıyorum şu kolajen zimbirtisini 10 gündür falan. Normalde kolay kolay zorlanma bir seyleri içerken ama midemi bulandiriyor ya..
Diğeri ne?
solgar kullanıyorum hap formunu. ama bunun için çok iyi yorumlar vardı, denemek istedim. henüz siftah yapmadım, bir haftalık kadar hapım var. nasıl kullanıyorsun sen?

diğeri yüz temizleme jeli. karma citler için 10/10 bir şey. şiddetle tavsiyem.

solgar kullanıyorum hap formunu. ama bunun için çok iyi yorumlar vardı, denemek istedim. henüz siftah yapmadım, bir haftalık kadar hapım var. nasıl kullanıyorsun sen?

diğeri yüz temizleme jeli. karma citler için 10/10 bir şey. şiddetle tavsiyem.
Evet yorumlara bakarak aldım ben de ancak Solgar daha iyidir diye düşünüyorum. Annem dizleri için bir hapını kullanıyordu, hayli de pahalı bir marka.
Suya koyup içiyorum direkt. Her sabah.
La roche'un kullanıyorum temizleme jelini memnun gibiyim ama fiyatlar uçtu iyice ya. Karma cildim benim de bunu deneyebilirim daha uygun fiyatliysa.
Nemlendirici ne kullanıyorsun?
Edit: daha pahalıymış, pü. Neyse bunu denicem.

Evet yorumlara bakarak aldım ben de ancak Solgar daha iyidir diye düşünüyorum. Annem dizleri için bir hapını kullanıyordu, hayli de pahalı bir marka.
Suya koyup içiyorum direkt. Her sabah.
La roche'un kullanıyorum temizleme jelini memnun gibiyim ama fiyatlar uçtu iyice ya. Karma cildim benim de bunu deneyebilirim daha uygun fiyatliysa.
Nemlendirici ne kullanıyorsun?
Edit: daha pahalıymış, pü. Neyse bunu denicem.
su olmak zorunluluğu yokmuş sanıyorum. hatta içecek olma zorunluluğu da. yiyecek bir şeyin içine de katabilirmişsin meyve suyu vs öyle bir şeyle denesen, ben muhtemelen öyle yapacağım…. indirimden 298’a almışım ama ekonomik boy 400ml bayağı iyi gidiyor. küçük boyu da var, ondan edinip deneyebilirsin. bence pişman olmazsın. la roche’un toniğini kullanıyorum ben de o da güzel. nemlendirici için geliyorum fotolayacağım.kssjs

Arko krem aldım çocuklar teki 45 TL çifti 65 TL :)
Bu kadar ucuz olur mu lan dedim ama aldım.. neyse ki krem çıktı..
Yeni pirinç sütü yazıyor üzerinde ahah. Ha bire parmak banıp sürüyorum elime yüzüme..
Tavsiye edilir..

@Sezen de bir flört yaptı, başımıza aşk uzmanı kesildi..
Parası olmayanı kimse sevmez, çoğu zaman annesi de sevmez :)
Gelir mi bir 200 avro..

gün boyu oturuyoruz. almadım ama şu tarz bir şeyi kafaya koydum. aklıma girdi bir kere. bugün yarın alınır.

yabani türkiyeye gelirken şundan getirsene bana ya..... amazon türkiyeye göndermiyo..... burda satanlar da 2 katına satıyor...... yap bi abilik.....

IMG_0336.jpeg

Geri