Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tindercilere mi parayı kaptırdın ne olabilir ki başka ?Birsey almadan para harcadim ben
Tinder ne yaa. Yok kiyafet yada baska birsey bi kenara koymadan gidiyor vallahiTindercilere mi parayı kaptırdın ne olabilir ki başka ?
İyi ki bilmiyorsun boşver ne olduğunu D: bende para tutmayı bilmiyorum en fazla bir gün sonra yine harcamaya devamTinder ne yaa. Yok kiyafet yada baska birsey bi kenara koymadan gidiyor vallahi
Tut yabo tut sonra elin kizi gelir der paran pulun yokk basin agrirİyi ki bilmiyorsun boşver ne olduğunu D: bende para tutmayı bilmiyorum en fazla bir gün sonra yine harcamaya devam
Aynen öyle parasız erkeği yalnızca annesi severTut yabo tut sonra elin kizi gelir der paran pulun yokk basin agrir
Yokk be gonulden seven kiz icin $ bir onemi yok. Sen dogru ani bekleAynen öyle parasız erkeği yalnızca annesi sever
Doğru an yanlış alayı uzak dursunYokk be gonulden seven kiz icin $ bir onemi yok. Sen dogru ani bekle
Aşkk ama buuuDoğru an yanlış alayı uzak dursun
Geçti bizden o iş artık yalnız kalmamak için evlenilirAşkk ama buuu
Ooo oda kotu be:/Geçti bizden o iş artık yalnız kalmamak için evlenilir
Sen evlen biz hakkımızı çoktan kullandıkOoo oda kotu be:/