Oyun Bugün insanlara mesajınız var mı ?

Forum oyun
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
kim bilir karışık duygularla dopdolu kaç Nisan daha geçecek ömrümüzden..

• Beğen
Tepkiler: ne
Kimsenin hevesini kırmayın.Sana zararı yoksa kim ne yapmak istiyorsa bırak yapsın!

Aslında her zaman ufak da olsa bir umut varmış ya. Kıvılcım lazım sadece. Onu kaçırmayın

Açmamışsın Kapıyı / Anahtarın mı Yoktu

adlı nihavend eserimde de bahsettiğim gibi, kapımda köpek olsan nafile, çünkü açmamışsın kapıyı,

Dün Gece Neredeydin / Sende Vefa Yok mu

WhatsApp Image 2026-04-10 at 08.30.30.jpeg

Tanıştırayım, Süleyman. Adı Süleyman ama kendisi dişi bir köpeciktir, birazcık büyüktür, zatem adını da Süleyman gibi böyle padişah gibi olmasından alır, hep buralarda yatar, sabah 07:13 , 07:24 filan sularında da dükkanı açarken ben, selamlaşırız, sonra biraz gider, geri gelir, dedim ya nafile, artık bir şarkı oldu dilimde, her sabah gördüğümde "Açmamışsın kapıyı..."

geçen yine masaj salonunu basmışlar
masajı da mundar ettiler

Var çekilin.

WhatsApp Image 2026-04-12 at 08.12.48.jpeg

Ariflerden arif, mücellalardan mücella MaykılAbi'nin de dediği gibi, sen bana koşarken yetişmek için, ben dönüyordum. Mesela makyac, aldatıcıdır, gerçek güzellik ilelebettir, yağmur yağıp ıslandığında akıp gitmez. O halde, bırakalım ki yalancılar, hızlıcı bizi alt edip önümüze geçmiş görünsünler, bitiş çizgisinde onlar olmayacaklar.

Mark Tatvanlı'nın da dediği gibi, yahu yok mu Amerikalı Kürt, mizahçı yazar, Mark TatvanlıAbi. O da der, dediği gibi, yalan dünyanın yarısını dolaşır, gerçek ayakkabısını bağlamaya devam eder.
Mesela ayakkabımı giyerken, şöyle bir bakarım, zemine bir iki defa vururum ayakkabımın tabanını, oldu mu diye bakarım, sonra beğenmem, yok derim ve bağcıklarımı sökerim tekrar bağlarım, acelem yok.

O zaman biraz da makyac.

WhatsApp Image 2026-04-12 at 08.28.51.jpeg

Storm Derki ;
Hayır demeyi öğren
Sabretmeyi öğren
En önemlisi de susmayı öğren ki çok konuşup pişman olma

Kimseye güvenmeyin inanmayın. Amaçsızca takılın geçin

• Beğen
Tepkiler: RK
Bir günaydına..
İki çiçeğe ve kahveye tav olup tüm sırrınızı anlatıyorsunuz..Sonra aranız bozulunca tüm kirli çamaşırlarınızı yine en yakınlarına anlatıyorlar sonra da nereden çıkıyor bu dedikodular deyip ortalığı ateşe veriyorsunuz..

Emin olun kim karşısındakini suçluyorsa emin ol diğerinden daha ahlaksız ve suçlu çıkıyor burada..O yüzden kimse için o bunu yapmaz demeyin..

Geri