Oyun Bugün insanlara mesajınız var mı ?

Forum oyun
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Hiç size ait olmamış bir şeyi kıskanamaz/koruyamazsınız.

Gecikmeler bile birer nimettir , evrene güven .

Dönmeyin artık rica ediyorum ya

Arkadaşlar çamaşırlarinizi şununla yikayin mis gibi kokuyor yumuşatıcıya asla gerek yok inanilmaz kalıcı birde aşk resmen ya

1749666420231.jpeg

Bütün insanlığa söyleyebileceğim en önemli mesaj ne olabilii ne olabiliiii hıı

WC'den çıkınca elinizi ovalayarak bol suyla ve sabunla yıkayın. Sabun değdi mi iş bitti sanmayın. Sabun dezenfektan değildir sadece mikrop çıksın diye cildi kayganlaştırır. Özellikle gıda sektöründe çalışanlar size söylüyorum. Geçenlerde bir baklavada insan dışkısında görülen bir bakteri tespit ettiğini açıkladı bakanlık. Hijyeni ciddiye alın. Boklu boklu dolaşmayın ortalıkta.

Toplu tasima kullanimi sonrasi kisa durakta inerseniz karti okutarak bakiyenizi geri almayi unutmayin.

Her dediğime ters bir şey buldum, vazgeçtim yazmaktan. Aklım kendime zor yetiyorsaaaaaa.: )))

Hayatta hangi ipi tuttuysam koptu ama bir tek Allah'ın ipi kopmadı. Bu Allah'ın ipidir diyen hacı-hocaların ipi bile kopuverdi. O zaman anladım ki Allah ile kul arasına, bir başka insan sokmak zorunda da değiliz. Doğrudan Allah'ın ipini tutabilir insan. O ipi göklerden yeryüzüne, tutalımda doğru yolda olalım diye indirdi Allah. Peygamber efendimiz de(sav) tüm insanlara, doğru ve sağlam durabilmemiz için o ipi tutmamız gerektiğini ve nasıl tutacağımızı öğretti. Hayattaki her şey dünyevi eğlencedir. Allah'ın ipine tutunmak, en güzel doğru ve en güzel hakikattir. Herkes o ipe sarılsın.

Geri