Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Gelirler arada bir bana bardakkkkkkŞiir gibi konuştun Sezen alkışemojisi
Biriyle kavgaya gitsem ilk seni çağırırım helal olsun sana beGelirler arada bir bana bardakkkkkk
Napaysun
Ee eski kurtlardan kim kaldi canisim.Biriyle kavgaya gitsem ilk seni çağırırım helal olsun sana be
İyidir yaşlanıyorum sen ?
sorma sezenim eski kedilerde çok iyi insanlardı hepsi yaşlandıEe eski kurtlardan kim kaldi canisim.
Yaslandik kuzum. Yorulduk. Ahh ahhhhh
Kuculimde cebine girim hemiiii...sorma sezenim eski kedilerde çok iyi insanlardı hepsi yaşlandı
Yorulma daha gençsin seni 18 diye hatırlıyorum
Hocam sen de hep yanlış hatırlıyormuşsun ama umutlandırıp yıkıyorsun sonrasorma sezenim eski kedilerde çok iyi insanlardı hepsi yaşlandı
Yorulma daha gençsin seni 18 diye hatırlıyorum
Bugünlerimize şükür ne yapcaz artık bu saatten sonra djkdkd sen napıyon sattın mı dobloyuKuculimde cebine girim hemiiii...
Ne var ne yok sende hayat nasil gidiyor
Doblo ne yahu??Bugünlerimize şükür ne yapcaz artık bu saatten sonra djkdkd sen napıyon sattın mı dobloyu
Haklısın bi geliyor bi gidiyor bulcam doğrusunu şu ilaçlarımıda alayım elbet cjfmfHocam sen de hep yanlış hatırlıyormuşsun ama umutlandırıp yıkıyorsun sonra
Şaka ya sattın mı dobloyu enişte muhabbeti var ya artık o şakalar mı yapılmıyor ben gençken yapılıyorduDoblo ne yahu??
Ilk defa duyuyorumm yas tovbeeeeeHaklısın bi geliyor bi gidiyor bulcam doğrusunu şu ilaçlarımıda alayım elbet cjfmf
Şaka ya sattın mı dobloyu enişte muhabbeti var ya artık o şakalar mı yapılmıyor ben gençken yapılıyordu