Bu yasal mı ?

B
  • Kullanıcı Burak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla

Şimdi de Büyükçekmece seçim kurulu başkanlığını aradım.dedikleri "bu tür matbaa reklamları serbesttir." kime inanıcam napacam anlamadım.kişiden kişiye kanun değişiyor ülkede.

Boşver yahu ona bakarsan gece 23:00 da bangir bangir son ses müzik çalıp sokakta propaganda yapmak ta vatandaşı rahatsız etmektir ve suç sayılması gerekir bence ama anlayan kim.

Bizim burdan da 1 saatte gidiyorum ben arabayla:p

O Silivri arabaları ilk bizim ordan kalkiyor havan kime guzelim?:p
Yaz gelsin her gün ordayim
Ben tekirdağlıyım nasılsa git git memleketim çok güzeldir benim. :p
Bende orada olacağım belki karşılaşırız.

Trabzonspor ben sana dedim seçmen kağıdında reklam olması birşeyi değiştirmez çünkü onun bir yasallığı yok seçmen kağıtlarının arkasına oy verdiğine dahil mühürü vuracak listeyi kontrol edecek biziz ( ilden ile değişebilir ) sandığa seçmen kağıdını atmıyorsun hoş o sen olduğuna dahil kağıdın nüfus cüzdanı ile birlikte kontrol edilecek :)

Trabzonspor ben sana dedim seçmen kağıdında reklam olması birşeyi değiştirmez çünkü onun bir yasallığı yok seçmen kağıtlarının arkasına oy verdiğine dahil mühürü vuracak listeyi kontrol edecek biziz ( ilden ile değişebilir ) sandığa seçmen kağıdını atmıyorsun hoş o sen olduğuna dahil kağıdın nüfus cüzdanı ile birlikte kontrol edilecek :)

Ya hacı ben biliyorum zaten seçmen kartı olmadığını onun :D

Şöyle bir husus var Genel olay hakkında yasal mı değil mi bir yorum yapamayacağım lakin ;

Seçim yasakları başladı ve bu dakikadan sonra seçim otobüslerinden tutun da sokaktaki parti bayraklarına kadar tüm parti propagandaları yasak.

Geri