Bu nasıl ülke be?

• Kullanıcı Thor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 1209 gün önce görüldü
Bakanı hırsızı savunur,
Aile bakanı tecavüzcüleri savunur,
Diyanet öz kızına şehvet duyar,
Mankeni terör uzmanı olur,
Rektör cahilliği savunur

Ülkede artarda terör saldırıları olurken, cumhurbaşkanı kızını nişanlar
Ülkede patlama olunca cumhurbaşkanı başka ülkeye taziyeye gider

Ya arkadaşlar bırakın akpsini, chpsini, mhpsini

Biz birbirimizi bunlar için yerken, onlar oturdukları yerden bizim ödediğimiz vergileri yiyor

Devlet nedir, toplum nedir, neden oy verirsin
Biz takım tutar gibi bunları tutuyoruz

Aslanim sen ne ayaksin gercekten soruyorum bak.
Sen nasil Türkiye Cumhurbaskanina Dangalak dersin ?
Iyice ayariniz bozuldu !

İlla bana siyaset konusunda konuş diyorsunuz ama konuşmayacağım ve bu konuda da güzel güzel tartışın üslubunuzu bozmayın, iyi geceler..

Aslanim sen ne ayaksin gercekten soruyorum bak.
Sen nasil Türkiye Cumhurbaskanina Dangalak dersin ?
Iyice ayariniz bozuldu !

Sen ne ayaksın bilader

Ülkeyi peşkeş eden, Şehidimize kelle diyen
O imralıda onun bunun çocuğuna Sayın diyen
teröristlerle iş birliği yapan
büyük ortadoğu projesi (Bop) yani kürdistanın eş başkanıyım diyen

Atatürk'e hakaret eden
Cumhuriyete saygı duymayan

adama nasıl saygı duyayım?
Sizin ayarınız hepten bozulmuş

Doğruyu YANLIŞI göremez olmuşsunuz

Bakanı hırsızı savunur,
Aile bakanı tecavüzcüleri savunur,
Diyanet öz kızına şehvet duyar,
Mankeni terör uzmanı olur,
Rektör cahilliği savunur

Ülkede artarda terör saldırıları olurken, cumhurbaşkanı kızını nişanlar
Ülkede patlama olunca cumhurbaşkanı başka ülkeye taziyeye gider

Ya arkadaşlar bırakın akpsini, chpsini, mhpsini

Biz birbirimizi bunlar için yerken, onlar oturdukları yerden bizim ödediğimiz vergileri yiyor

Devlet nedir, toplum nedir, neden oy verirsin
Biz takım tutar gibi bunları tutuyoruz

Süper bir tespit...

Kendimi bildiğim bileli, yıllardan beri aynı şeyi söylüyoruz...
Tık yok...
Aynı tas aynı hamam...

İnsana kafayı yedirirler bunlar... inan bana...

ulke patliyor insanlar öluyor ama adamlar dert olarak genel "akp" diyip
bu nasil ulke be diyebiliyor

Ataturku hi rahat birakin adam bi yatsin yaw..harbiden en son nezaman dua yolladiniz?

Beğenmeyen çekip gitsinciler gelmeden çabuk yazın. .

Bu igrenclikten nasil biktigimizi anlamak icin ;

Amerika Reza yi aldi diye nasıl sevindigimize bakmanız yeterli.

Ya da Belcika iç işleri Bakanı istifa etmiş nasıl imrendigimize bakın. Şahsen ben imrendim bünye alışık değil çünkü.

Beğenmeyen ermenistana gitsin .

Hem beğenmemekte de yalnız değilsiniz teröristler,ermeniler, yahudilerde beğenmiyor .

Teröristler, ermeniler, yahudilermiş : ) Bunlardan bize ne arkadaşım bunlar beğenmiyor diye haklı bi konumda mısınız?

Ülkenin sahibi sanki kovmayi kendinde hak görüyor :))))

Bi de teröristlerle kiyasliyor. Aklınca o vatansever biz vatanımızi sevmiyoruz.

Sen kötülerken haklı bir konum damısın ?

Bu konu üzerinden yorumlarsak haklı konumdayız. Konuyu açan arkadaşın hangi yazdığı yanlış geldi sana? Orada üstelik belirtmiş bırakın akp'sini, chp'sini, mhp'sini diye..

Ben artık bazı şeyleri sorgulamaya başladım, bu ülkeyi seven bu milleti seven bir insanın şu yapılanlara sessiz kalması, sırf siyasi görüşüm, desteklediğim parti diye birilerine ses çıkarmaması artık koyuyor bana, kaldıramıyorum inan bazı şeyleri, yazık diyorum.

Bu konu üzerinden yorumlarsak haklı konumdayız. Konuyu açan arkadaşın hangi yazdığı yanlış geldi sana? Orada üstelik belirtmiş bırakın akp'sini, chp'sini, mhp'sini diye..

Ben artık bazı şeyleri sorgulamaya başladım, bu ülkeyi seven bu milleti seven bir insanın şu yapılanlara sessiz kalması, sırf siyasi görüşüm, desteklediğim parti diye birilerine ses çıkarmaması artık koyuyor bana, kaldıramıyorum inan bazı şeyleri, yazık diyorum.

Seni ilgilendiriyor mu veya gerçektende beğenmiyormusunda sen benim yorumumu üstüne alındın ? Ben bırakmıyorum arkadaşım akpsini chpsini mhpsini seni ilgilendiriyor mu ?

Git ailene sorgula niye beni bu dünyaya getirdiniz buralar çok kötü diye. Koyuyorsa git kendini taksimde patlat, bende ailene yazık derim.

Ne saçma kişilersiniz kaç ölü var kaç asker şehit oldu kaç can alındı birlik beraberlik yerine olumsuz olumsuz saçma saçma yorumlar yapmaktan bıkmadınız mı? Can sıkmaktan bıkmadınız mı ? Türkiye Cumhuriyeti'ni AB ye şikayet eden milletvekillerini kötüleyen milletvekillerini suçlayın.

Halk kararıyla yüzde 50 oy alan Cumhurbaşkanını değil .

%100 yanlış,insanlık dışı,mide bulandırıcı olan bir olayda bile "evet burda hata yaptılar arkadaş yanlış konuştular" diyemeyip,savunacağım diye kıvranan ve bunu yaparken de elle tutulur cümleler kullanmayanların ülkesi bu. Üzgünüm..

Geri