Plesk
Elmas Üye
Seni ilgilendiriyor mu veya gerçektende beğenmiyormusunda sen benim yorumumu üstüne alındın ? Ben bırakmıyorum arkadaşım akpsini chpsini mhpsini seni ilgilendiriyor mu ?
Git ailene sorgula niye beni bu dünyaya getirdiniz buralar çok kötü diye. Koyuyorsa git kendini taksimde patlat, bende ailene yazık derim.
Ne saçma kişilersiniz kaç ölü var kaç asker şehit oldu kaç can alındı birlik beraberlik yerine olumsuz olumsuz saçma saçma yorumlar yapmaktan bıkmadınız mı? Can sıkmaktan bıkmadınız mı ? Türkiye Cumhuriyeti'ni AB ye şikayet eden milletvekillerini kötüleyen milletvekillerini suçlayın.
Halk kararıyla yüzde 50 oy alan Cumhurbaşkanını değil .
İlgilendiriyor niye ilgilendirmesin? Bu ülkenin gidişatından memnun olmayanları, bunu dile getirenleri yahudilerle, teröristlerle, ermenilerle aynı kefeye koyuyorsun, üstü kapalı siz zaten bu ülkenin vatandaşı değilsiniz tarzı bi algı yaratıyorsun.
Bunu burada kaç defa dedim, birlik beraberlik lafını sizin kullanmanız hiç samimi değil. Gerçekçi olun biraz, milleti o'cu bu'cu diye her gün etiketleyip sonra birlik beraberlik demeyin. Konu terör, şehitler mi? Başınız sıkışsa bu konuları öne sürüyorsunuz hadi birlik beraberlik. Biz birileri gibi saf değiliz hocam, bunu anlayın artık. Biz muhalefetteki yanlışları da görüyoruz, bu ülkeyi birilerine şikayet eden milletvekillerini görüp bunları da eleştiriyoruz sen merak etme. Ama siz bazı şeyleri görmüyorsunuz ya da görmek istemiyorsunuz, sorun bu işte. Halk kararıyla %50 oy alan cumhurbaşkanıymış : ) merak etme hocam bu milletin iki yüzlülüğünü çok iyi biliyoruz nasıl Kenan Evren'i alkışlayanlar bugün ona sövüyorsa Erdoğan'ı alkışlayanlar gün gelecek bizim gibi düşünecek.