Bu nasıl ülke be?

• Kullanıcı Thor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 1209 gün önce görüldü

Seni ilgilendiriyor mu veya gerçektende beğenmiyormusunda sen benim yorumumu üstüne alındın ? Ben bırakmıyorum arkadaşım akpsini chpsini mhpsini seni ilgilendiriyor mu ?

Git ailene sorgula niye beni bu dünyaya getirdiniz buralar çok kötü diye. Koyuyorsa git kendini taksimde patlat, bende ailene yazık derim.

Ne saçma kişilersiniz kaç ölü var kaç asker şehit oldu kaç can alındı birlik beraberlik yerine olumsuz olumsuz saçma saçma yorumlar yapmaktan bıkmadınız mı? Can sıkmaktan bıkmadınız mı ? Türkiye Cumhuriyeti'ni AB ye şikayet eden milletvekillerini kötüleyen milletvekillerini suçlayın.

Halk kararıyla yüzde 50 oy alan Cumhurbaşkanını değil .

İlgilendiriyor niye ilgilendirmesin? Bu ülkenin gidişatından memnun olmayanları, bunu dile getirenleri yahudilerle, teröristlerle, ermenilerle aynı kefeye koyuyorsun, üstü kapalı siz zaten bu ülkenin vatandaşı değilsiniz tarzı bi algı yaratıyorsun.

Bunu burada kaç defa dedim, birlik beraberlik lafını sizin kullanmanız hiç samimi değil. Gerçekçi olun biraz, milleti o'cu bu'cu diye her gün etiketleyip sonra birlik beraberlik demeyin. Konu terör, şehitler mi? Başınız sıkışsa bu konuları öne sürüyorsunuz hadi birlik beraberlik. Biz birileri gibi saf değiliz hocam, bunu anlayın artık. Biz muhalefetteki yanlışları da görüyoruz, bu ülkeyi birilerine şikayet eden milletvekillerini görüp bunları da eleştiriyoruz sen merak etme. Ama siz bazı şeyleri görmüyorsunuz ya da görmek istemiyorsunuz, sorun bu işte. Halk kararıyla %50 oy alan cumhurbaşkanıymış : ) merak etme hocam bu milletin iki yüzlülüğünü çok iyi biliyoruz nasıl Kenan Evren'i alkışlayanlar bugün ona sövüyorsa Erdoğan'ı alkışlayanlar gün gelecek bizim gibi düşünecek.

Başka ülkede yaşayamam ben arkadaş

orayi-kesmeyi-unutmusuz-onuda-keseriz_780x780-8ffpcpgys0.jpg

trajikomik-tedas-tweetleri_413x232.png

%C3%9Clke-genelindeki-elektrik-kesintisine-sosyal-medyadan-verilen-ilk-komik-tepkiler-2.jpg

Screenshot_5.jpg

İlgilendiriyor niye ilgilendirmesin? Bu ülkenin gidişatından memnun olmayanları, bunu dile getirenleri yahudilerle, teröristlerle, ermenilerle aynı kefeye koyuyorsun, üstü kapalı siz zaten bu ülkenin vatandaşı değilsiniz tarzı bi algı yaratıyorsun.

Bunu burada kaç defa dedim, birlik beraberlik lafını sizin kullanmanız hiç samimi değil. Gerçekçi olun biraz, milleti o'cu bu'cu diye her gün etiketleyip sonra birlik beraberlik demeyin. Konu terör, şehitler mi? Başınız sıkışsa bu konuları öne sürüyorsunuz hadi birlik beraberlik. Biz birileri gibi saf değiliz hocam, bunu anlayın artık. Biz muhalefetteki yanlışları da görüyoruz, bu ülkeyi birilerine şikayet eden milletvekillerini görüp bunları da eleştiriyoruz sen merak etme. Ama siz bazı şeyleri görmüyorsunuz ya da görmek istemiyorsunuz, sorun bu işte. Halk kararıyla %50 oy alan cumhurbaşkanıymış : ) merak etme hocam bu milletin iki yüzlülüğünü çok iyi biliyoruz nasıl Kenan Evren'i alkışlayanlar bugün ona sövüyorsa Erdoğan'ı alkışlayanlar gün gelecek bizim gibi düşünecek.

Önce birlik beraberlikten bahsediyorsun sonra ''bu milletin iki yüzlülüğünü çok iyi biliyoruz '' diyorsun. Hala yanlış yazıyorsun, hatta yazamıyorsun. Ayırma diyorsun milleti kendin kötülüyorsun. Çok garip .

Önce birlik beraberlikten bahsediyorsun sonra ''bu milletin iki yüzlülüğünü çok iyi biliyoruz '' diyorsun. Hala yanlış yazıyorsun, hatta yazamıyorsun. Ayırma diyorsun milleti kendin kötülüyorsun. Çok garip .

Benim şahsi düşüncelerimle ''akp politikalarını, akp zihniyetini'' bir tutuyorsun ilginç, ben orada akp'nin birlik beraberlik lafıyla samimi olmadığını söylüyorum sen ne diyorsun. Her gün muhalefettekilere etiket vuran insanların başı sıkışınca birlik beraberlik demesi komik oluyor, anlatabildim mi?

Devlet'in başındaki hükümet yanlışlıklarını kabul etmiyor. Hata yapan bakanları menfaatlerinide gerçekleştiriyor diye görevinden almayıp onları aklıyor. Hata zincirlerine fazladan fazladan ekleme yapıyor. Bu durumda halkın bir kesimi açıkca desteğini sürdürtüp bunu yanlış yerleri eleştireceğine körü körüne bağlanıp her konuda onlar yapıyorsa haklıdır diyip savunuyor. Diğer kesime gelinceki o kesimin bir kısmı hükümetin doğru yaptığı kısımlarıda eleştirip ne yapıyorsa yanlış yapıyordur diyip eleştiriyor muhalefete tam destek veriyor. Doğruya doğru yanlışa yanlış diyende iki yüzlü yada ayakçı olarak yorumlanıyor. Türkiye'nin başında gerçekleşenler bunlar.

Ve bizlerde takım tutar gibi parti tutuyoruz.

Devletin düzelmesi için umut edip duruyoruz. Ancak değişmemiz gereken yerlerde hiç birimiz bu değişikliği kabullenmiyoruz. Birde tüm halk olarak ta inatçıyız. Ne fikirlerimizden ne söylediklerimizden vazgeçiyoruz.

Devletin başında hükümette oturacak o koltuklarda oturacak iş yapabilecek insanların önü tıkandığından pek ilerlemede kaydedemiyoruz.

Halk olarak her zaman kutuplaşmaya hazırız. Bu kutuplaşmaları yapıp bir de üzerine bu ülkenin güzelleşmesini bekliyoruz.

Öyle bir duruma gelmişizki tek başımıza devlet olarak iş yapamadığımızdan yanımıza güçlü devlet seçmek zorunda kalıyoruz. Orada bile kutuplaşmaya geçiyoruz.

yurt disinda yasiyoruz diye Turkiyeyi sevmiyormuyuz..yasamadikmi?ailemiz yokmu

Olay ülkeyi sevip sevmeme mevzusu değil Sezen. Olay bu ülkede yaşamayanların ülkeyi dört dörtlük görmeleri. Birilerine buna sende dahilsin dışarıdan öyle gözüküyor ama yaşamadan bilemiyorsun. Bu ülkede her türlü olayı biz görüyoruz, sıkıntısını biz çekiyoruz ama kalkıp birileri bu ülke hakkında söz sahibi olabiliyor. Ben kabullenmiyorum mesela bunu, bu ülkede yaşamayanların bu ülkenin geleceğinde söz sahibi olmasını istemiyorum. Dışarıdan her şeyi çok güzel görüyorsunuz ama inan ki öyle değil.

Maria ve Sezen dağılın .. Konuya yorum atmayın lütfen hadi kafanızı başka yerde dağıtın ikinizde ..

Maria hanım demek erkek arkadaşınızın parasını yiyorsunuz. Vallahi afiyet olsun iyi yapıyorsunuz yiyin yiyin. Vermeyip aratmasın böyle açık örneği karşımızda var aman aman.

Maria ve Sezen dağılın .. Konuya yorum atmayın lütfen hadi kafanızı başka yerde dağıtın ikinizde ..

Abi yazdığı şeyi görmedin. Benim şahsıma alenen hakaret etmiş.
O Kim oluyor da bunu bana söylüyor hadsizlik değil de ne?illa biz mi millete haddini bildirelim?
Hayırverecek mantıklı cevabı olmayan gelip satasip kendini fasulye gibi nimetten sayıyor ya. Ayip ama.

Küfür etmeyecekmis varlığı küfür gibi zaten.

Maria hanım demek erkek arkadaşınızın parasını yiyorsunuz. Vallahi afiyet olsun iyi yapıyorsunuz yiyin yiyin. Vermeyip aratmasın böyle açık örneği karşımızda var aman aman.

Sormayın Gilda hanim alemin derdi olmusuz :D

Maria seni gayet iyi anlıyorum emin ol ama sinirlerine yazık yahu .. Bırak herkesi kendi edebiyle sen çık bi nefes al sakinleş dinle ağbini hadi güzelim ..

Beğenmeyen çekip gitsinciler gelmeden çabuk yazın. .

Eskiden beğenmeyen Arabistan'a gitsin
deyiciler vardı, hemide ülkeyi yöneten başbakanların
ağzından duyuyorduk,
Hey gidi günler hey
Allahım sen nelere kadirsin
Keser döndü sap döndü
Hiç mızmızlık yapmayın
aynısını sizlerde yapdınız zamanında

Sezen, konulardaki üslubunu koru lütfen.

Sandığa gidince "Bu nasıl bir ülke" sorusuna cevap vermek en iyisiyken hala yanlış yere "Evet" basanlar var.

Milletçe alkışlıyoruz.

Yazdiklarina katiliyorum guzel yazmissin kardes, ama bunlari idrak edecek beyin lazim bazilarinda.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takım tutar gibi parti tutuyoruz ve ayrıştırıldık kendi adıma desteklediğim partinin yanlışlarını görebiliyorum ve bunu söylemekten çekinmiyorum ama hükümeti destekleyen arkadaşlarımın (sadece buradaki üyelerden bahsetmiyorum) bugüne kadar hiçbir yanlışını kabul eden görmedim hep sütten çıkma ak kaşıktı bu hükümet

Geri