huri
Bronz Üye
Sen de banlandın anlarsın...ben mevzuyu bilmiyorum ama umarım kişisel husumetten banlanmamıştır : ss
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sen de banlandın anlarsın...ben mevzuyu bilmiyorum ama umarım kişisel husumetten banlanmamıştır : ss
nasıl anlayayım ben durum tespiti yaptım diye banlandım : ssSen de banlandın anlarsın...
Bi seferde kunulara objektif baksan şaşarım.Gezici hoca algı yapıyor.
Gayret ediyorumSayın ala'turk'a, Kur'an'ın emrettigi üzere mi yaşıyorsunuz merak etmekteyim?
Allah kabul etsin o halde.Gayet ediyorum
Sende,Allah kabul etsin o halde.
Kur'an'ı Kerim'in emrettiği üzere yaşamaya gayret eden biriyim.. Allah kabul ederse. Cennete gireceğim diyemiyorum fakat görüyorum ki herkes kimin gireceği , girmeyeceğine dair kararlar verebiliyorSende,
Evrensel hukuka, demokratik cumhuriyete,
Ortak akla, yani Kurana uygun mu yaşıyorsun?
cüzzi bir miktara sizin akıbetinizi açıklayabilirim : dddKur'an'ı Kerim'in emrettiği üzere yaşamaya gayret eden biriyim.. Allah kabul ederse. Cennete gireceğim diyemiyorum fakat görüyorum ki herkes kimin gireceği , girmeyeceğine dair kararlar verebiliyor![]()
Kanka gel beraber olalım"Ve-iżâ kîle lehumu-ttebi’û mâ enzela(A)llâhu kâlû bel nettebi’u mâ elfeynâ ‘aleyhi âbâenâk eve lev kâne âbâuhum lâ yakilûne şey-en velâ yehtedûn."
Yani diyor ki;
İnkârcılara “Allah’ın indirdiğine uyun” dendiği zaman: “Hayır! Biz, atalarımızdan gördüğümüze uyarız” derler. Peki, ya ataları aklını kullanamayan ve doğru yolu bulamayan kimseler ise!
GizliözneKur'an'ı Kerim'in emrettiği üzere yaşamaya gayret eden biriyim.. Allah kabul ederse. Cennete gireceğim diyemiyorum fakat görüyorum ki herkes kimin gireceği , girmeyeceğine dair kararlar verebiliyor![]()
Evrensel hukuk mu dedin alaturka gkfjdjdj