Bu müslümanlar mı cennete girecek!

Konu sahibi son olarak 88 gün önce görüldü
Hoca güzel demiş.
Türk Dünyası ile Arap Dünyasının çoğu elenir hocam, şu yoksullar felan var onlar çok zorlayacak. Hedefin ilk 1 milyona girmek.

Sayın ala'turk'a, Kur'an'ın emrettigi üzere mi yaşıyorsunuz merak etmekteyim?

Video izleyecek bir düşüncede değilim ama mantık yanlış.
Kimse, kimsenin cennetlik veya cehennemlik olduğunu bilemez, bunun kararını da veremez. Tanrı rolünden çıkmaları gerek.

Sende,
Evrensel hukuka, demokratik cumhuriyete,
Ortak akla, yani Kurana uygun mu yaşıyorsun?
Kur'an'ı Kerim'in emrettiği üzere yaşamaya gayret eden biriyim.. Allah kabul ederse. Cennete gireceğim diyemiyorum fakat görüyorum ki herkes kimin gireceği , girmeyeceğine dair kararlar verebiliyor:)

Kur'an'ı Kerim'in emrettiği üzere yaşamaya gayret eden biriyim.. Allah kabul ederse. Cennete gireceğim diyemiyorum fakat görüyorum ki herkes kimin gireceği , girmeyeceğine dair kararlar verebiliyor:)
cüzzi bir miktara sizin akıbetinizi açıklayabilirim : ddd

"Ve-iżâ kîle lehumu-ttebi’û mâ enzela(A)llâhu kâlû bel nettebi’u mâ elfeynâ ‘aleyhi âbâenâk eve lev kâne âbâuhum lâ yakilûne şey-en velâ yehtedûn."
Yani diyor ki;

İnkârcılara “Allah’ın indirdiğine uyun” dendiği zaman: “Hayır! Biz, atalarımızdan gördüğümüze uyarız” derler. Peki, ya ataları aklını kullanamayan ve doğru yolu bulamayan kimseler ise!

"Ve-iżâ kîle lehumu-ttebi’û mâ enzela(A)llâhu kâlû bel nettebi’u mâ elfeynâ ‘aleyhi âbâenâk eve lev kâne âbâuhum lâ yakilûne şey-en velâ yehtedûn."
Yani diyor ki;

İnkârcılara “Allah’ın indirdiğine uyun” dendiği zaman: “Hayır! Biz, atalarımızdan gördüğümüze uyarız” derler. Peki, ya ataları aklını kullanamayan ve doğru yolu bulamayan kimseler ise!
Kanka gel beraber olalım
Sande cevher var
İnan Muârız falan vız gelir, tırıs gider valla:)

Allah’ın olmadığını ihsan hocada biliyor sadece oradan geçindiği için güzellemeler yapıyor

Geri