Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İsmail bile sevgili yapmışsa benim hayatımda bi anormallik var..Benim hatun muhtemelen beğenir di. Ama o da Kırmızı Şarap tercih etmiyor. Ben de Vişne tercih etmiyorum. Şeftale suyu olabilirdi mesela.
>Neresi burası?![]()
Seni "Ukraynalı" güzeller ile hayal ediyordum. İsviçreye gelmediler mi? (Bize gelmediler, ben göremedim)İsmail bile sevgili yapmışsa benim hayatımda bi anormallik var..
Bizde hayal ediyoruz her gün sonu kötü bitiyor..Seni "Ukraynalı" güzeller ile hayal ediyordum. İsviçreye gelmediler mi? (Bize gelmediler, ben göremedim)
Benimki de zaten eskiden kalma. Yeni birini bulmak, yaş ilerledikçe zorlaşıyor. Ukraynalı da gelse, Suriyeli de gelse, muhtemelen dönüp bana bakmaz. Son yıllarda bana bakanların hepsinin iki çocuğu vardı. Şimdikinin de öyle. Biraz da kısmet meselesi. Yollar bir şekilde birleşmeli.Bizde hayal ediyoruz her gün sonu kötü bitiyor..
Boşver onları erkekten anlamıyorlar iso ben kadın olsam seni kaçırırdımBenimki de zaten eskiden kalma. Yeni birini bulmak, yaş ilerledikçe zorlaşıyor. Ukraynalı da gelse, Suriyeli de gelse, muhtemelen dönüp bana bakmaz. Son yıllarda bana bakanların hepsinin iki çocuğu vardı. Şimdikinin de öyle. Biraz da kısmet meselesi. Yollar bir şekilde birleşmeli.
Sen çok haklısın. Onların gözü perdelenmiş.Boşver onları erkekten anlamıyorlar iso ben kadın olsam seni kaçırırdım