Bu masada hangi üyeyle olmak isterdiniz?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Benim hatun muhtemelen beğenir di. Ama o da Kırmızı Şarap tercih etmiyor. Ben de Vişne tercih etmiyorum. Şeftale suyu olabilirdi mesela.

>Neresi burası? :)

Bence yöneticilere has bir masa gibi duruyor. Buradaki üyeler öyle bir masaya lâyık görülmeyebilir. Senelerdir aktif olan sâde üyeler varken hele : )

Bizde hayal ediyoruz her gün sonu kötü bitiyor..
Benimki de zaten eskiden kalma. Yeni birini bulmak, yaş ilerledikçe zorlaşıyor. Ukraynalı da gelse, Suriyeli de gelse, muhtemelen dönüp bana bakmaz. Son yıllarda bana bakanların hepsinin iki çocuğu vardı. Şimdikinin de öyle. Biraz da kısmet meselesi. Yollar bir şekilde birleşmeli.

Benimki de zaten eskiden kalma. Yeni birini bulmak, yaş ilerledikçe zorlaşıyor. Ukraynalı da gelse, Suriyeli de gelse, muhtemelen dönüp bana bakmaz. Son yıllarda bana bakanların hepsinin iki çocuğu vardı. Şimdikinin de öyle. Biraz da kısmet meselesi. Yollar bir şekilde birleşmeli.
Boşver onları erkekten anlamıyorlar iso ben kadın olsam seni kaçırırdım

Masa çok rüküş.
Ya da ben toğum.dd

Baslik biraz sakat masada birlikte olmayalim, yemek yeniyor orda. Oturup yemek yeriz, yani masaortusunu tutup uzerindekiler ile birlikte hizlica bir hisimla cekip uzerindekileri temizledikten sonra.

İnsan ne acayip.
Onları sahte zevklerin sahibi yapabiliyorsunuz rahatlıkla.
Şu masa romantik değil komik aslında.

Tüm sistem renk üzerinden işliyor. Kırmızıya ihtiras kodlamislar. Kırmızı tuğla koysan masaya romantik gelecek insanlara.

Genel olarak bu masa konsepti üzerinden konuşuyorum. Bu masada yemek yendikten sonra evlere dağılma ihtimaliniz yoktur. Mutlaka giysilerinizi çikartmaniz gerekecek bi noktadan sonra. Buna hazır degilsek o masaya oturmamak lazım. Ha başka açıdan bakalım, yemekten önce sevişilmiş olduğunu düşünün.. ama öyle böyle değil al takke ver külah bir musabaka yaşanmış. Şimdi otur masaya... Nooldu? Büyü bozuldu bir anlamı kalmadı değil mi? Seksetmek için maymunlaşmayin. İnsan onuruna yakışır davranın.

ben bu masada olmak istemiyorum.
masada yenmeyecek şeyler olunca benim moralim bozuluyor çünkü. mesela kozalağı kemirebiliyor muyum? gül yapraklarına ekmek banıp yiyebiliyor muyum?
hayır.
o zaman bu masada olmak istemiyorum. bir üstteki değerli üyemiz climax bey' in dediği gibi bu masa sesketmek masasıdır. seksedeceksek buna bu masa vesile olmamalı, yumurtalı ıspanağa çatal sallarken de erotik erotik bakışabiliriz partnerimle .

Kozalak yorumlarını okumaya gelmiştim :DDDD

Geri