Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Gül bile açmış gülEksik çatal bıçak, gül yaprakları, nişan tepsisi tadında mumluk, kelalaka kozalak, neredeyse ağzına kadar dolu şarap bardakları ve kalp şeklinde peçeteler….. varoşluktan gözlerim kanadı .ddd
Ona bile tamamdım .(((( gerçi değilim.. masaya gül koymayın .(Gül bile açmış gül
Kardeşim parası neyse vereyim de bu masada yiyip içmeyelim yeter ki… afhdjdkfekmek, şarap, sen ve ben,
bir de sabahın dördü
dışarıda kar
odamız ılık
gözlerin ılık ılık damlarken boş kadehe...
diye şiir okumaya başladığımda gülmeyecek entelektüel seviyede kimseyi göremediğim için aeg ile online olacağımız masa. çünkü güleceksek en çok onunla güleriz, hesabı da kitlerim
yarın ''çırçırda mı ineyim alibeyköyde mi?'' diye soracağım adam ''entelektüel seviye'' falan yazmış..................ekmek, şarap, sen ve ben,
bir de sabahın dördü
dışarıda kar
odamız ılık
gözlerin ılık ılık damlarken boş kadehe...
diye şiir okumaya başladığımda gülmeyecek entelektüel seviyede kimseyi göremediğim için aeg ile online olacağımız masa. çünkü güleceksek en çok onunla güleriz, hesabı da kitlerim