Stockholm Sendromu
Elmas Üye
eşek bey konuyu nereden ele alıyorsunuz yine? bırakın yahu tam ortasından avuçlamayı artık. jhgfsd
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
esekherif İstanbul Belediyesi yeni bir kiralama ihalesi var bu ay içerisinde (: Bunlar da reklamı.
eşek bey konuyu nereden ele alıyorsunuz yine? bırakın yahu tam ortasından avuçlamayı artık. jhgfsd
Hanımefendi memleketin dervişi villa da, sosyalisti rezidans da oturuyor. Kırk yıllık kapitalistim gecekondu da oturuyorum ve 2019 model Range Rover'im bile yok.
eşek beye bilale anlatır gibi anlatan üyeler tam en sevdiğiniz üyeler kimmm konusuna yazmalık değil mi ya....... :orgu:
Bebeğim , elli yaşına geldiğinde "hayatım aptalcaydı ve kimin yaptığını bilmediğim kötü bir şakadan ibaretti." diyeceksin. Sen genç çocuksun bu repliği al cebine koy ileride mutlaka lazım olacak.
Olm afaki konuşuyorsun. 100 km de 63 litre benzin yakıyormuş. Mahmut Tanal mı söylüyor sana bunları? Neyin ihtiyaç neyin ihtiyaç olmadığına kim karar veriyor. Utanmadan yalan söylüyorlar. 1700 araç var topu topu 20 milyon İstanbul’a hizmet ediyor. İstanbul’da 20 bin taksi var olm manyak mısınız siz
Bende Opel Astra var 1.6 Benzinli, 100 KM'de 8,5 litre yakıyor, bunlar tank mı, uçak mı beyefendi bu yakıt tüketimi nedir ?
![]()