esekherif
Üye
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kim bilir hangi badem bıyıklının karısının, kardeşinin, çocuğunun, torununu için kiralandı ? Ya da sırf zevk olsun diye de kiralanmış olabilir. Ay yoksa satın mı alınmış?
Tam bebek'te 3 5 tur atmalık.Sağdaki Benim. Mevlut bey al cebine koy götür çoluk çocuk kullanır demişti.
bu ibb'nin yandaşlarını zengin ettiği, ispark'taki yaşanan yolsuzluğu, hiç işe gitmeden çalışıyormuş gibi gösterilip maaş alan bir kaç bin personel, yüzlerce araç ve yakıtının maliyetinin kat ve kat üstünde gider gösterilip paraları ceplerine indirdiğinin, 1 kilo çaya 181 bin lira ödendiğinin, yandaş akıf ve derneklere usulsüz şekilde yapılmış minyonlarca liralık bağış adı altındaki hırsızlığın, ihalelerde yaşanan milyonlarca liralık yolsuzluğun ve toplamda milyarlarca lirayı bulan yolsuzluk ve usulsüzlüğün yapıldığı gerçeğini değiştirmiyor. tüm bunların üzerini o 2 tane kıçı kırık arabayla mı örteceksin ? tüm bunlara gelince sesinizi çıkarmayın buna gelince ortalığı havaya kaldırın. oradaki 2 tane araç varya hani, müsait bir traflarınıza monte etmenizi rica ediyorum beyefendi
Bir kilo çaya 181 bin lira verildiğine inanan buna neden inanmasın nickimin mülkiye müfettişi!
Lan gerizekalı benim arabanın lastiği kadar makam aracı mı olur.
Mahmut Tanal mı? Hahahabu konu hakkında pek konuşmadığın icin salak olduğundan şüpheleniyordum, konuşunca hiç şüphem kalmadı. kıçı kırık bir fotoğraf bulmuşsunuz kendinizi eğlendiriyorsunuz.
https://twitter.com/MTanal/status/1169530719988867072
![]()
![]()
![]()
Bunlar kiminse onlar da onlarındır. Trollük yapmaya gerek yok.
Makam aracının Ne olduğunu biliyor musun sen Azizim? 30 tane iştirakin 100 bin kişinin çalıştığı hizmet sektörünün nasıl çalıştığını biliyor musun? Sırf İgdaş’ta yüzlerce araç var böyle
olm seni doğduğun gibi anne sütünden mi kestiler, ağzına almışsın iki kelime makam aracı makam aracı papağan gibi tekrarlıyorsun, burada ihtiyaç fazlası araçlardan bahsediliyor, otobüste olur, clioda olur, vecihinin uçağı da olur. o gördüğün clio'lar, millet kuruş hesabı yaparken, 100 km'de 63 litre benzin yakan araçlar.
Makam aracının Ne olduğunu biliyor musun sen Azizim? 30 tane iştirakin 100 bin kişinin çalıştığı hizmet sektörünün nasıl çalıştığını biliyor musun? Sırf İgdaş’ta yüzlerce araç var böyle
Forumsalcilar siz esek beye bakmayin. O siyasi konulardan efsane kaoslar cikarir. Cok ciddiye almayin boyle basliklarda. Degil mi esekherif beeeey?
0:50 saniye '' Sadece özel kaleme ait araçları'' Benim için israf die nitelendireceğim senin için hizmet olan yüzlerce kalem sıralarım sana bu başka bir şey.
"Makam aracı" söyleminin kaynağı nedir anlatır mısın Azizim?
Ben "ihtiyaç fazlası", "israf yaratan" araçların sergileneceğini biliyorum mesela.
Yaratılmaya çalışılan ucuz trollük ve algı gayet açık bence. İhtiyaç fazlası "clio" ların ne kadar fazla sayıda olduğu biliniyordu ve bu teşhirin de farkındaydılar, ortaya "makam aracı" trollüğünü atıp, araçlar sergilenince "Ama bunlar makam aracı değil ki, bunlar clio ehe ^^. Bakın rezil oldulaar!" manipülasyonu mu yaratılmaya çalışıldı? İkna olduk mu? Olmadık tabii ki olay "makam aracı" değil çünkü bizler için olay "ihtiyaç fazlası araç"
Hani şu dinen haram kılınan "ihtiyaç fazlası" ; "Yine sana Allah yolunda ne harcayacaklarını soruyorlar. De ki: “İhtiyaçtan arta kalanı.” Allah, size âyetleri böyle açıklıyor ki düşünesiniz." (Bakara 219.)
Sözün özü : Makam araçları değil, israflar sergileniyor.