Marla
Elmas Üye
ajsmxnjsksmsjsnd en pahalısı o mu xdabv adsgjasgjsagsa arkadaşlara da söyledim hepsi bataklığa düştü eskortlara ejder atıyolar adgagdas
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ajsmxnjsksmsjsnd en pahalısı o mu xdabv adsgjasgjsagsa arkadaşlara da söyledim hepsi bataklığa düştü eskortlara ejder atıyolar adgagdas
galiba asdklglsdkghsa evladının rızkını bigoya basan gördüm hele azar falan hiç söylemiyorum zaten kadınlarla eşleşicem diye sürekli kristal basıyolar asdfsafdsajsmxnjsksmsjsnd en pahalısı o mu xd
Azarda eşleşelim aksmxnjsksks
Ekli dosyayı görüntüle 47477
yine bi mesajla örnek vericem ajsnxnshsh bu saf herşeyini satar xd
Abiye ne **Spam/Adversiting** ajsn xjsnsmsksdfadakgsakgksa zümrayla seni görsem çatlarım gülmekten
güzellik abiyesi safgjkaskşlgsajgsa arsa satıp gelir bu
link ver arada uğrayalım . YOU DIED yazısını görelim ahahaUlan ben dark souls speedrun yapiyorum yayinda 2 kisi izliyor jajdhdjjdjd
Twitch ortami hep boyleydi ya.
Bi yayinci var izleyicilerine kufur hakaret ederek para kazaniyor. Asagilanma, hakaret vb gibi seylere donate miktari koymus mesela.
Bi adam var met uzerine yatmis 4 kiz arkadasina gelen istekler dogrultusunda donate karsiligi hareket yaptiriyor.
Bi ablamiz var met uzerinde istedigi hareketleri donate'e gore yapiyor. Yayin basligi spor olup spor yapmadigi icin banlanmisti. Ahdhbdd
Yattigi met uzerinde sigara ve cakmak oluodu 1 dublede şarap
Cok nadir cikiyor kanka o yazi sjdbdhfhlink ver arada uğrayalım . YOU DIED yazısını görelim ahaha
özelden link at arada gelirim kanka dark souls izlemeyi seviyorumCok nadir cikiyor kanka o yazi sjdbdhfh
Yesillendirdim haci ozeldenözelden link at arada gelirim kanka dark souls izlemeyi seviyorum