Bu da sanal sömürü

• Kullanıcı Sanem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Yaşamdan Kesitler
Konu sahibi son olarak 1193 gün önce görüldü
ajsmxnjsksmsjsnd en pahalısı o mu xd
galiba asdklglsdkghsa evladının rızkını bigoya basan gördüm hele azar falan hiç söylemiyorum zaten kadınlarla eşleşicem diye sürekli kristal basıyolar asdfsafds

tayfaya bak full abaza

galiba asdklglsdkghsa evladının rızkını bigoya basan gördüm hele azar falan hiç söylemiyorum zaten kadınlarla eşleşicem diye sürekli kristal basıyolar asdfsafds

tayfaya bak full abaza
Azarda eşleşelim aksmxnjsksks

20211102_225507.jpg

yine bi mesajla örnek vericem ajsnxnshsh bu saf herşeyini satar xd

Bebeme bez alamiyorum yazsam ne kadar toplarim sjdhhsbd

Topladığı paralarla göğüslerini büyüttü.helal olsun ne diyelim..

7F3FD4AF-F2FE-4AB3-AAB6-79D98A013FF1.jpeg

en masumu buydu en çok bu duyuldu sadfjsdjfsad konu meme olunca herkes çıldırdı

ama mağara bu konu yabani abi

Kist parası istediği için bağış yapmamıştım, doğruyu söyleseydi atardım 3-5

Ulan ben dark souls speedrun yapiyorum yayinda 2 kisi izliyor jajdhdjjdjd
Twitch ortami hep boyleydi ya.
Bi yayinci var izleyicilerine kufur hakaret ederek para kazaniyor. Asagilanma, hakaret vb gibi seylere donate miktari koymus mesela.

Bi adam var met uzerine yatmis 4 kiz arkadasina gelen istekler dogrultusunda donate karsiligi hareket yaptiriyor.

Bi ablamiz var met uzerinde istedigi hareketleri donate'e gore yapiyor. Yayin basligi spor olup spor yapmadigi icin banlanmisti. Ahdhbdd
Yattigi met uzerinde sigara ve cakmak oluodu 1 dublede şarap

Ulan ben dark souls speedrun yapiyorum yayinda 2 kisi izliyor jajdhdjjdjd
Twitch ortami hep boyleydi ya.
Bi yayinci var izleyicilerine kufur hakaret ederek para kazaniyor. Asagilanma, hakaret vb gibi seylere donate miktari koymus mesela.

Bi adam var met uzerine yatmis 4 kiz arkadasina gelen istekler dogrultusunda donate karsiligi hareket yaptiriyor.

Bi ablamiz var met uzerinde istedigi hareketleri donate'e gore yapiyor. Yayin basligi spor olup spor yapmadigi icin banlanmisti. Ahdhbdd
Yattigi met uzerinde sigara ve cakmak oluodu 1 dublede şarap
link ver arada uğrayalım . YOU DIED yazısını görelim ahaha

Konulardan uzak kala kala çiçiklerim küçüldü

Nece konuşuyorsunuz arkadaş siz öyle donate Twitch falan.

Anladığım kadar Kadın göğüs Ameliyatı için para toplamış ve göğüslerini de Ameliyat ettirmiş. Para verenler bilerek vermiş. Ama sonra yayını kapatarak ayıp etmiş. İnsanlar neye para ödediklerini görmek ister doğal olarak. O hatasını telafi etmesi gerekir bence.

Geri