Uykularharam
Üye
-
-
-
-
-
Merhaba arkadaşlar hayatımda ilk defa sevgilim oldu ondada tekmeyi yedik ama içimde ne kadar kin ve nefret olsada o kızın her zaman yanımda olmasını istiyorum onu unutamıyorum sırf emelleri için benimle sevgili oldu bende ona bağlandım tabi her sabah mesajlar atıyordum canlı yayınlar felanda açıyordum mutlu mesut geçiniyorduk sonra bişeyler değişmeye başladı foyası ortaya çıkmaya başlamıştı benim arkadaşımla o kızın kuzeni sevgiliydi ayrılmışlardı bu kızda benimle onları barıştırmak için çıkıyordu ilk buluşmamızda sabahın 9'uydu kız kuzenine gelmişti instagramdan konuştuk işte anlaştık ayarladık buluşmayı sabahın 9 unda acele acele evden çıktım gittim parka o anda zaten benden soğuduğunu anlamıştım yüzüme dahi bakmıyordu soru soruyordum ters ters cevaplar veriyordu ama ben ona hakkettiğinden çok daha fazla değer vermiştim.Bütün hayatımı bok etti önceden bıraktığım illete yeniden başladım uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum şuan bunu bile zor yazıyorum herşeyim değişti kendimi eve kapattım instagramına geçenlerde baktım ki ne göreyim ahmet adında birisiyle sevgili olmuş bana diyordu hep annemler felan görürse kızarlar işte fotoğraf atamam adını yazamam felan diyordu hikayelerime bi baktım o çocukla fotoğraflar çekinmiş instagrama koymuş ben şimdi ne yapayım? beni kendisine o kadar bağladıktan sonra koydu tekmeyi gitti hayatım b*ka dönüştü